★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Keukenafvoer ontstoppen

Keukenafvoer ontstoppen? Schakel snel een ontstoppingsbedrijf in!
 •  24/7 spoedservice
 • Deskundige rioolexperts
 • Vakmanschap gegarandeerd
 • Door heel Nederland
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Probleem snel opgelost
 • Geen voorrijkosten of parkeerkosten
 • Garantie op onze diensten
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Helder in de kosten
 • Scherpe tarieven
 • In 1 keer probleem opgelost

Voor ontstoppingen, rioolproblemen, lekkages en alle loodgieterwerkzaamheden kunt u bij ons terecht!

Geen spoed en benieuwd naar de kosten?

Als u problemen ondervindt met de doorstroming van uw keukenafvoer, kunt u dit probleem mogelijk zelf oplossen. Er zijn verschillende manieren om een keukenafvoer te ontstoppen, afhankelijk van de aard van de verstopping en de oorzaak ervan. In deze sectie bespreken we enkele oplossingen voor het ontstoppen van uw keukenafvoer, zodat u snel weer van een vlotte doorstroming kunt genieten.

Belangrijkst voor deze sectie:

 • Er zijn verschillende manieren om een verstopte keukenafvoer te ontstoppen, van eenvoudige doe-het-zelf-oplossingen tot het inschakelen van een professionele ontstoppingsdienst.
 • Door uw keukenafvoer regelmatig te reinigen en preventieve maatregelen te nemen, kunt u verstoppingen voorkomen en de doorstroming verbeteren.
 • Het gebruik van ontstoppingsmiddelen kan een optie zijn om uw keukenafvoer te ontstoppen, maar dit moet met voorzichtigheid worden gedaan en volgens de instructies op het product.
 • Als het zelf ontstoppen van uw keukenafvoer niet lukt, kunt u altijd een professionele ontstoppingsdienst inschakelen om het probleem voor u op te lossen.
 • Als RioolontstoppenProf zijn we uw betrouwbare partner voor alle ontstoppingswerkzaamheden in uw huis of bedrijf.

Zelf keukenafvoer ontstoppen

Als RioolontstoppenProf hebben we veel ervaring met het ontstoppen van keukenafvoeren. Hoewel wij altijd beschikbaar zijn voor dringende afvoerproblemen, zijn er enkele stappen die u zelf kunt nemen voordat u ons belt. Als u besluit om zelf te ontstoppen, volg dan deze tips om ervoor te zorgen dat u het probleem veilig en effectief aanpakt:

Do’s

 • Kook water is vaak effectief om het vuil los te maken. Giet een grote hoeveelheid kokend water in de afvoer om de verstopping te verwijderen.
 • Ontstoppingsveer: Als de verstopping te complex is om met kokend water op te lossen, kunt u een ontstoppingsveer gebruiken om het vuil los te maken. Steek de veer in de afvoer en beweeg deze op en neer om de verstopping los te maken.
 • Ontstopper: Gebruik een ontstopper om het vuil los te maken. Zorg dat er genoeg water in de wasbak staat om de ontstopper te bedekken. Pomp de ontstopper op en neer om de verstopping los te maken.

Dont’s

 • Chemische ontstoppingsmiddelen zijn weliswaar effectief, maar kunnen schadelijk zijn voor de omgeving. Gebruik deze middelen daarom met mate of helemaal niet.
 • Gebruik geen scherpe objecten zoals breinaalden of ijzerdraad om de verstopping te verwijderen, omdat deze de pijpleidingen kunnen beschadigen.
 • Vermijd te veel druk bij het gebruik van een ontstopper om schade aan de afvoerleidingen te voorkomen.

Voer deze stappen uit om uw keukenafvoer veilig te ontstoppen. Als de verstopping na het uitvoeren van deze stappen niet is verholpen, moet u overwegen om een professional in te schakelen.

Methodes van ontstoppen

Als het gaat om het ontstoppen van uw keukenafvoer, zijn er verschillende methodes beschikbaar die u kunt gebruiken. Welke methode u moet gebruiken, hangt af van de oorzaak van de verstopping en de ernst ervan. Hieronder zullen we enkele veelvoorkomende methodes bespreken:

1. Plopper gebruiken

Een plopper is een handig hulpmiddel waarmee u veel verstoppingen in uw keukenafvoer kunt oplossen. Door de plopper op de afvoer te zetten en op en neer te bewegen, creëert u druk waarmee de verstopping los kan komen. Pas op dat u niet te veel kracht gebruikt, anders kan de afvoer beschadigen.

2. Reinigingsmiddel gebruiken

Er zijn veel verschillende reinigingsmiddelen beschikbaar die u kunt gebruiken om uw keukenafvoer te ontstoppen. Deze middelen werken door de verstopping op te lossen of weg te branden. Let op: deze middelen zijn niet altijd milieuvriendelijk en kunnen schade aan uw leidingen veroorzaken als ze verkeerd worden gebruikt.

3. Afvoerslang gebruiken

Een afvoerslang kan de oplossing zijn voor hardnekkige verstoppingen in uw keukenafvoer. Met de afvoerslang spuit u een hoge waterdruk door de afvoer, waardoor de verstopping loskomt en wegspoelt. Laat het gebruik van een afvoerslang over aan een professional om schade aan uw leidingen te voorkomen.

“Voorkomen is beter dan genezen. Zorg daarom dat u regelmatig onderhoud pleegt aan uw afvoer om verstoppingen te voorkomen.”

Gebruik van ontstoppingsmiddelen

Wanneer u een verstopte keukenafvoer heeft, kan het gebruik van ontstoppingsmiddelen een goede optie zijn om de verstopping op te lossen. Het is wel belangrijk om te weten dat niet alle ontstoppingsmiddelen even effectief zijn en sommige middelen zelfs schadelijk kunnen zijn voor uw leidingen.

Het is daarom van belang om op te letten welke ontstoppingsmiddelen u kiest en hoe u ze veilig kunt gebruiken. Lees altijd de gebruiksaanwijzing en volg deze zorgvuldig op.

Welke ontstoppingsmiddelen zijn er?

Er zijn verschillende soorten ontstoppingsmiddelen op de markt, zoals chemische middelen en biologische middelen. De chemische middelen lossen de verstopping op met behulp van chemicaliën, terwijl biologische middelen werken met natuurlijke enzymen. Elk middel heeft zijn eigen voor- en nadelen. Hieronder hebben we een tabel met informatie over de verschillende soorten ontstoppingsmiddelen:

Soort ontstoppingsmiddelVoordelenNadelen
Chemisch middel
 • Snelle werking
 • Goedkoop in aanschaf
 • Kan schadelijk zijn voor de leidingen en het milieu
 • Hoog risico op verkeerd gebruik
 • Kan een onaangename geur veroorzaken
Biologisch middel
 • Milieuvriendelijk
 • Veilig voor de leidingen
 • Geschikt voor regelmatig gebruik
 • Werkt langzamer dan chemische middelen
 • Is duurder in aanschaf

Let op: soms kunnen ontstoppingsmiddelen een verstopping verergeren in plaats van oplossen. Gebruik daarom ontstoppingsmiddelen alleen als u zeker weet dat u de verstopping niet met een andere methode kunt oplossen.

Tip: Voorkomen is beter dan genezen. Voorkom verstoppingen door uw afvoerleidingen regelmatig te reinigen en geen grote stukken etensresten of vet door de afvoer te spoelen.

Gebruik van een ontstopper

Bij het ontstoppen van uw keukenafvoer kan een ontstopper een handig hulpmiddel zijn. Het gebruik van een ontstopper is snel en eenvoudig en kan effectief zijn bij lichte tot matige verstoppingen.

Als u een ontstopper wilt gebruiken, moet u ervoor zorgen dat u de juiste ontstopper voor uw afvoer selecteert. Er zijn twee soorten ontstoppers beschikbaar: een zuignapontstopper en een ontstoppingsveer.

Zuignapontstopper

Een zuignapontstopper is geschikt voor het ontstoppen van oppervlakkige verstoppingen en het verwijderen van kleine blokkades in uw keukenafvoer. Een zuignapontstopper heeft een rubberen zuignap die over de afvoeropening wordt geplaatst. Door de zuignap op en neer te bewegen, wordt er een vacuüm gecreëerd dat de verstopping kan oplossen.

U moet er rekening mee houden dat een zuignapontstopper alleen geschikt is voor verstoppingen die zich binnen het bereik van de zuignap bevinden. Als de verstopping zich dieper in de afvoerleiding bevindt, moet u een ontstoppingsveer gebruiken.

Ontstoppingsveer

Een ontstoppingsveer is geschikt voor het ontstoppen van diepere verstoppingen en het verwijderen van zware blokkades in uw keukenafvoer. Een ontstoppingsveer is een flexibele staalkabel met een handvat aan het uiteinde. Door de staalkabel in de afvoerpijp te laten zakken en heen en weer te bewegen, kan de verstopping worden opgelost.

Voordat u begint met het gebruik van een ontstoppingsveer, moet u ervoor zorgen dat u deze op de juiste manier gebruikt. Een onjuist gebruik van een ontstoppingsveer kan de afvoerleidingen beschadigen of de blokkade verergeren.

Zoals altijd raden we aan om voorzichtig te zijn bij het gebruik van een ontstopper. Als u er niet zeker van bent welk type ontstopper het best geschikt is voor uw keukenafvoer, neem dan contact op met onze professionals bij RioolontstoppenProf. Wij zijn altijd beschikbaar om u te helpen bij al uw ontstoppingswerkzaamheden.

Reinigen van de afvoerleidingen

Een belangrijke stap bij het voorkomen van keukenafvoerverstoppingen is het regelmatig reinigen van de afvoerleidingen. Zo houdt u uw afvoerbuizen vrij van vet-, zeep- en vuilresten. Het is aanbevolen om dit elke maand te doen om te voorkomen dat uw leidingen verstopt raken.

Als rioolexperts bieden wij handige reinigingstips om u te helpen uw afvoerleidingen effectief te reinigen en verstoppingen te voorkomen.

Gebruik kokend water

Giet kokend water in uw afvoer om vet- en zeepresten weg te spoelen. Dit is een effectieve en eenvoudige reinigingsmethode.

Gebruik een mengsel van zuiveringszout en azijn

Dit mengsel is een natuurlijk en milieuvriendelijk alternatief voor chemische ontstoppingsmiddelen. Giet een half kopje zuiveringszout in de afvoer en voeg vervolgens een half kopje azijn toe. Laat het mengsel vijf minuten borrelen en spoel het dan weg met kokend water.

Gebruik een ontstoppingsveer

Met een ontstoppingsveer kunt u vastzittende resten verwijderen die niet wegspoelen met water of reinigingsmiddelen. Plaats de veer in de afvoer en draai deze in de richting van de verstopping. Trek de veer dan terug om de verstopping te verwijderen.

Laat ons uw afvoerleidingen grondig reinigen

Als uw afvoerleidingen hardnekkig verstopt zijn, kunnen wij u helpen met onze professionele reinigingsservice. Wij gebruiken geavanceerde technologieën om uw leidingen grondig te inspecteren en te reinigen, zodat ze weer vlot doorlopen.

Inschakelen van een professional

Als het niet lukt om uw keukenafvoer zelf te ontstoppen, raden we aan om een professionele ontstoppingsdienst in te schakelen. Het is belangrijk om te begrijpen dat het inschakelen van een professional voordelen kan hebben ten opzichte van het zelf ontstoppen van uw afvoer.

Een professionele ontstopper heeft namelijk meer ervaring en kennis om het probleem snel en veilig op te lossen. Ook beschikken ze over de juiste gereedschappen, apparatuur en producten om de klus te klaren. Door een professional in te schakelen, voorkomt u verdere schade aan uw afvoer en bespaart u tijd en moeite.

Bij het kiezen van een ontstoppingsdienst is het belangrijk om goed onderzoek te doen. Kijk naar de ervaring, klantbeoordelingen en tarieven van de verschillende ontstoppingsbedrijven om de juiste professional te vinden.

In sommige gevallen kan het inschakelen van een professional duurder zijn dan het zelf ontstoppen van uw afvoer. Toch raden we aan om niet op kosten te besparen als het gaat om de gezondheid van uw afvoersysteem. Een professionele ontstopper kan niet alleen het huidige probleem oplossen, maar ook preventieve maatregelen adviseren om toekomstige verstoppingen te voorkomen.

RioolontstoppenProf: uw betrouwbare partner

Bij RioolontstoppenProf zijn we gespecialiseerd in het ontstoppen van keukenafvoeren en andere rioolproblemen. We bieden 24/7 spoedservice en hebben jarenlange ervaring in het vak. Onze ontstoppers zijn goed opgeleid en beschikken over de nieuwste technologieën om elk probleem snel en efficiënt op te lossen.

We begrijpen dat een verstopte keukenafvoer op elk moment kan gebeuren. Daarom bieden we onze ontstoppingsdiensten aan door heel Nederland en zijn we altijd beschikbaar voor spoedgevallen.

Als u hulp nodig heeft bij het ontstoppen van uw keukenafvoer, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het oplossen van uw afvoerproblemen.

Inschakelen professional

RioolontstoppenProf: Uw betrouwbare partner voor ontstoppingen

Als u last heeft van een verstopte keukenafvoer of andere rioolproblemen, kan het een grote opluchting zijn om een betrouwbare professional te vinden die u kan helpen. Bij RioolontstoppenProf zijn wij gespecialiseerd in het ontstoppen van keukenafvoeren en bieden wij een oplossing voor al uw rioolproblemen. Onze expertise en jarenlange ervaring maken ons de perfecte keuze voor al uw ontstoppingswerkzaamheden in Nederland.

Wij weten hoe vervelend het kan zijn om een verstopte afvoer te hebben, en daarom bieden wij een 24/7 spoedservice bij verstoppingen en lekkages. Onze vakmensen werken snel, efficiënt en effectief om uw keukenafvoer te ontstoppen en de doorstroming weer op gang te brengen. Of het nu gaat om een kleine verstopping of een groot rioolprobleem, wij zorgen voor een oplossing op maat.

Bij RioolontstoppenProf vinden wij het belangrijk om onze klanten de hoogste normen van service en kwaliteit te bieden. Onze tarieven zijn eerlijk en transparant en wij zullen altijd ons best doen om u de best mogelijke oplossing te bieden voor uw rioolproblemen. Wij garanderen dan ook een 100% tevredenheidsgarantie bij al onze werkzaamheden.

Als uw betrouwbare partner voor ontstoppingen in Nederland, kunnen wij u helpen bij het ontstoppen van uw keukenafvoer en andere rioolproblemen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. Onze deskundige en vriendelijke medewerkers staan altijd voor u klaar!

Kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer

Bij RioolontstoppenProf begrijpen we dat u geïnteresseerd bent in de kosten van het ontstoppen van uw keukenafvoer. De kosten kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren die we hieronder zullen bespreken.

Factoren die de kosten beïnvloeden

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer zijn afhankelijk van verschillende factoren, waaronder:

 • De locatie van de verstopping
 • De ernst van de verstopping
 • Het type leidingwerk
 • De gebruikte methode om de verstopping te verhelpen

Op basis van deze factoren kunnen de kosten variëren van enkele tientjes tot honderden euro’s.

Verschillende tariefstructuren

Bij het inhuren van een professional voor het ontstoppen van uw keukenafvoer, moet u er rekening mee houden dat verschillende tariefstructuren van toepassing kunnen zijn. Sommige ontstoppingsbedrijven hanteren een vast uurtarief, terwijl anderen een prijs per klus rekenen.

Tip: Vraag altijd om een offerte voordat u een professional inhuurt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Onze tarieven

Bij RioolontstoppenProf hanteren we een transparante tariefstructuur en communiceren we duidelijk onze prijzen voordat we met de werkzaamheden beginnen. We rekenen een starttarief van 85 euro voor het ontstoppen van een keukenafvoer. Bovenop deze kosten kan een meerprijs worden berekend als er sprake is van omvangrijke verstoppingen of als er meer tijd nodig is om het probleem op te lossen.

WerkzaamhedenPrijzen
Starttarief ontstoppingswerkzaamheden85 euro
Meerprijs bij omvangrijke verstoppingenIn overleg
Meerprijs bij extra tijd nodigIn overleg

Heeft u nog vragen over de kosten van het ontstoppen van uw keukenafvoer? Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.

Preventie van keukenafvoerverstoppingen

Het voorkomen van keukenafvoerverstoppingen is altijd beter dan ze te moeten ontstoppen. Bij RioolontstoppenProf weten we als geen ander dat preventieve maatregelen de kans op verstoppingen aanzienlijk verminderen. Met de volgende tips kunt u verstoppingen voorkomen en de doorstroming van uw keukenafvoer verbeteren:

 1. Gebruik geen chemische ontstoppingsmiddelen: Deze kunnen het materiaal van uw leidingen aantasten en daarmee schade veroorzaken.
 2. Gebruik een zeefje: Plaats een zeefje op uw gootsteen om te voorkomen dat etensresten en andere vuildeeltjes in uw afvoer terechtkomen.
 3. Maak uw afvoer regelmatig schoon: Giet bijvoorbeeld eens per maand kokend water door uw afvoer om vuilresten weg te spoelen.
 4. Voorkom verstoppingen in de vaatwasser: Controleer uw vaatwasser regelmatig op achtergebleven etensresten en reinig hem zo nodig.
 5. Vermijd overtollige olie en vet: Giet geen overtollige olie en vet in uw afvoer, maar deponeer deze in de afvalcontainer.

Preventie keukenafvoerverstoppingen

Met deze tips houdt u uw keukenafvoer gezond en voorkomt u verstoppingen. Mocht u toch te maken krijgen met een verstopte keukenafvoer, dan staan wij bij RioolontstoppenProf altijd voor u klaar om u snel en vakkundig te helpen.

Contacteer ons voor keukenafvoer ontstoppen

Heeft u problemen met een verstopte keukenafvoer en wilt u professionele hulp? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Als RioolontstoppenProf staan wij altijd voor u klaar om u te helpen met het ontstoppen van uw keukenafvoer.

U kunt ons op elk moment van de dag bereiken, want wij bieden een 24/7 spoedservice. Wanneer u ons belt, zorgen wij ervoor dat een van onze experts zo snel mogelijk bij u langskomt om het probleem op te lossen.

Bij ons kunt u rekenen op een professionele aanpak en de beste ontstoppingsdiensten in Nederland. Wij hebben jarenlange ervaring in het ontstoppen van keukenafvoeren en andere rioolproblemen.

Contacteer ons vandaag nog voor het ontstoppen van uw keukenafvoer en geniet weer van een vlotte doorstroming!

FAQ

Hoe kan ik een verstopte keukenafvoer ontstoppen?

Er zijn verschillende methodes die u kunt proberen om een verstopte keukenafvoer te ontstoppen. Een paar opties zijn het gebruik van ontstoppingsmiddelen, een ontstopper, of het reinigen van de afvoerleidingen. In onze sectie “Zelf keukenafvoer ontstoppen” vindt u gedetailleerde stappen en tips om u op weg te helpen.

Wat moet ik doen als mijn keukenafvoer steeds verstopt raakt?

Als uw keukenafvoer regelmatig verstopt raakt, kan dit duiden op een dieperliggend probleem. In dat geval raden we aan om een professional in te schakelen om het probleem te diagnosticeren en op te lossen. Het kan zijn dat er sprake is van een verstopping in het rioolstelsel of dat er een structureel probleem is met de afvoerleidingen. Onze experts bij RioolontstoppenProf kunnen u hierbij helpen.

Kan ik ontstoppingsmiddelen veilig gebruiken?

Ontstoppingsmiddelen kunnen effectief zijn bij het ontstoppen van een keukenafvoer, maar het is belangrijk om ze veilig te gebruiken. Volg altijd de instructies op de verpakking en gebruik beschermende handschoenen en oogbescherming. Let ook op welk type ontstoppingsmiddel geschikt is voor uw specifieke type afvoer. Als u niet zeker bent, raadpleeg dan een professional.

Hoe kan ik een ontstopper gebruiken om mijn keukenafvoer te ontstoppen?

Een ontstopper kan een handig hulpmiddel zijn om een verstopte keukenafvoer vrij te maken. Plaats de zuignap van de ontstopper over de afvoeropening en duw stevig naar beneden. Maak vervolgens snel trekkende bewegingen op en neer om druk te creëren en de verstopping los te maken. Herhaal dit proces indien nodig. Zorg ervoor dat de ontstopper goed vacuüm trekt om maximale zuigkracht te garanderen.

Hoe vaak moet ik mijn afvoerleidingen reinigen om verstoppingen te voorkomen?

Het is aan te raden om uw afvoerleidingen regelmatig te reinigen om verstoppingen te voorkomen. We raden aan om dit minstens eens in de paar maanden te doen, afhankelijk van de intensiteit van gebruik en hoe vaak u merkt dat uw afvoer langzamer begint te stromen. Het gebruik van een afvoerreiniger of het spoelen van de afvoerleidingen met heet water en azijn kan helpen om vet, vuil en andere ophopingen te verwijderen.

Waarom zou ik een professional inschakelen voor het ontstoppen van mijn keukenafvoer?

Het inschakelen van een professional voor het ontstoppen van uw keukenafvoer heeft verschillende voordelen. Een professional heeft de kennis, ervaring en juiste gereedschappen om het probleem snel en efficiënt op te lossen. Bovendien kunnen professionals die zijn aangesloten bij RioolontstoppenProf eventuele dieperliggende problemen identificeren en aanpakken om herhaling van verstoppingen te voorkomen.

Wat maakt RioolontstoppenProf een betrouwbare partner voor ontstoppingswerkzaamheden?

Bij RioolontstoppenProf zijn we gespecialiseerd in het ontstoppen van keukenafvoeren en andere rioolproblemen. Onze experts zijn goed opgeleid, hebben ruime ervaring en gebruiken geavanceerde technieken om verstoppingen te verhelpen. Wij bieden ook een spoedservice die 24/7 beschikbaar is, zodat u altijd op ons kunt rekenen, zelfs bij noodgevallen.

Wat beïnvloedt de kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer?

De kosten van het ontstoppen van een keukenafvoer kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de ernst van de verstopping, de bereikbaarheid van de afvoer, de gebruikte methodes en eventuele extra services die nodig zijn. Het is het beste om contact met ons op te nemen voor een gratis offerte op maat voor uw specifieke situatie.

Hoe kan ik verstoppingen in mijn keukenafvoer voorkomen?

Er zijn verschillende manieren waarop u verstoppingen in uw keukenafvoer kunt voorkomen. Zorg ervoor dat u geen vaste materialen zoals vet, olie, etensresten en andere vuildeeltjes in de afvoer laat belanden. Gebruik ook regelmatig heet water om vetophopingen weg te spoelen en plaats zeefjes over de afvoeropening om grotere deeltjes tegen te houden. Bewust zijn van wat u door uw afvoer spoelt en regelmatig onderhoud kunnen helpen om verstoppingen te voorkomen.

Hoe kan ik contact opnemen met RioolontstoppenProf voor het ontstoppen van mijn keukenafvoer?

Als u hulp nodig heeft bij het ontstoppen van uw keukenafvoer, kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt ons telefonisch bereiken of een e-mail sturen. Onze spoedservice is 24/7 beschikbaar, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen, zelfs buiten kantooruren.

Geen spoed en benieuwd naar de kosten?

lekdetectie

Lekdetectie

Heeft u last van lekkage? Onze lekdetectie experts vinden snel de oorzaak zonder onnodige schade. Efficiënt en nauwkeurig.

Deelrenovatie

Deelrenovatie

Ontdek hoe deelrenovatie uw rioleringsproblemen kan oplossen, zonder de hinder en overlast van traditionele renovatiemethoden. Als RioolontstoppenProf zijn wij gespecialiseerd in deelrenovatie en bieden wij efficiënte oplossingen voor uw rioleringsproblemen. Lees...

Gasdetectie

Gasdetectie

Welkom bij RioolontstoppenProf, uw specialistische partner voor gasdetectie en rioolontstoppingen. Wij zijn toegewijd aan het waarborgen van uw veiligheid en het beschermen van uw waardevolle eigendommen. Met onze jarenlange ervaring en een team van ervaren...

Rookdetectie

Rookdetectie

Welkom bij RioolontstoppenProf, het bedrijf dat bekend staat om professionele rookinspectie om stankoverlast en rioolproblemen aan te pakken. Onze spoedservice is 24/7 beschikbaar in heel Nederland. In dit artikel zullen we uitleggen wat rookdetectie is en hoe het...

stankdetectie

Stankdetectie

Welkom bij RioolontstoppenProf, dé expert in stankdetectie en stankverwijdering in heel Nederland. Heeft u last van vervelende stankproblemen in uw huis? Wij bieden geavanceerde stankinspectie en stankverwijderingsservices om snel en effectief de oorzaak van de...

Vaatwasser ontstoppen

Vaatwasser ontstoppen

Heb je problemen met een verstopte vaatwasser en wil je weten hoe je deze effectief kunt ontstoppen? Dan is dit artikel precies wat je zoekt! Wij delen handige tips en tricks om verstoppingen te verhelpen, zodat je vaatwasser weer schoon en goed functionerend is....

Wasmachine ontstoppen

Wasmachine ontstoppen

Heeft u ooit te maken gehad met een verstopte wasmachine? Dan weet u hoe vervelend dit kan zijn. Gelukkig staan wij van RioolontstoppenProf voor u klaar om het probleem op te lossen. Wij bieden onze diensten aan in heel Nederland en hebben 24/7 een spoedservice...

Wasbak ontstoppen

Wasbak ontstoppen

Heeft u last van een verstopte wasbak? Wij begrijpen hoe vervelend dit kan zijn. Een verstopte wasbak kan voor veel ongemak zorgen en zelfs leiden tot waterschade in uw woning. Gelukkig zijn er effectieve manieren om verstoppingen in uw gootsteen te verhelpen. Als...

Droger ontstoppen

Droger ontstoppen

Bij het gebruik van een wasdroger kan het voorkomen dat deze verstopt raakt. Dit kan verschillende oorzaken hebben, van een vies filter tot een verstopte luchtafvoerslang of condenswaterafvoer. Het is belangrijk om snel te handelen om schade aan je droger te...

Doucheputje ontstoppen

Doucheputje ontstoppen

Heb jij last van een verstopt doucheputje? Dit is een veelvoorkomend probleem dat met de juiste aanpak gemakkelijk kan worden verholpen. In dit artikel delen wij onze handige tips en adviezen om het doucheputje snel en gemakkelijk te ontstoppen, zodat je weer kunt...

20-icon

Jaar ervaring als ontstopper

Het vertrouwde adres van vele klanten.

De expertise van ontstoppingsdiensten

Effectieve oplossing bij al uw afvoer- en rioolproblemen. 

 

24/7 bereikbaar

Bij spoed kunt t u ons dag en nacht bereiken. Wij werken 365 dagen per jaar!

Z

Direct opgelost

Wij komen snel langs en lossen het probleem direct op. Een klus is in één keer geklaard bij ons!

Best beoordeeld

Onze klanten waarderen ons werk en beoordelen ons als uitstekend! 

Call Now Button