★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Riool ontstoppen Amsterdam

Riool ontstoppen Amsterdam? Schakel snel een ontstoppingsbedrijf in!
 •  24/7 spoedservice
 • Deskundige rioolexperts
 • Vakmanschap gegarandeerd
 • Door heel Nederland
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Probleem snel opgelost
 • Geen voorrijkosten of parkeerkosten
 • Garantie op onze diensten
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Helder in de kosten
 • Scherpe tarieven
 • In 1 keer probleem opgelost

Voor ontstoppingen, rioolproblemen, lekkages en alle loodgieterwerkzaamheden kunt u bij ons terecht!

Geen spoed en benieuwd naar de kosten?

Welkom bij onze rioolservice in Amsterdam! Een verstopt riool kan voor veel frustratie zorgen en kan leiden tot ernstige schade aan uw woning of bedrijf. Gelukkig zijn wij de experts en kunnen we uw riool snel ontstoppen.

Ons ervaren team van loodgieters beschikt over de nieuwste apparatuur en technieken om alle soorten rioolverstoppingen aan te pakken, zodat uw riool snel en grondig wordt gereinigd. Of het nu gaat om een verstopte afvoer, wc of riolering, wij hebben de juiste oplossing.

Als een lokaal bedrijf weten we hoe belangrijk het is om snel en efficiënt te handelen als het gaat om rioolproblemen. Daarom bieden wij 24/7 een spoedservice aan en zijn wij altijd in de buurt om u te helpen bij noodgevallen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor het ontstoppen van uw riool en geniet van een probleemloze afvoer!

Belangrijkste punten:

 • Wij zijn experts in het ontstoppen van riolen in Amsterdam
 • Ons ervaren team biedt een snelle en efficiënte service
 • 24/7 spoedservice beschikbaar voor noodgevallen
 • Transparante kostenstructuur zonder verborgen kosten
 • Preventieve maatregelen en rioolreiniging helpen om verstoppingen te voorkomen

Snel en efficiënt riool ontstoppen

Een verstopt riool kan voor veel overlast zorgen. Het kan leiden tot onaangename geuren, wateroverlast en zelfs sanitair dat niet meer te gebruiken is. Daarom is een snelle en efficiënte aanpak van groot belang wanneer het gaat om riool ontstoppen. Ons ervaren team staat klaar om uw rioolproblemen snel en grondig op te lossen.

Bij ons onstoppingsbedrijf weten we waar we mee bezig zijn. We kunnen verschillende soorten rioolproblemen aanpakken, waaronder het ontstoppen van wc’s, afvoeren en rioleringen. We beschikken over de juiste apparatuur en technieken om de verstopping snel te verhelpen en uw rioolsysteem weer optimaal te laten werken.

Wist u dat een verstopte rioleringssysteem vaak wordt veroorzaakt door vet, olie, etensresten, papier en andere materialen die door de afvoerpijp worden gespoeld? Onze professionele wc onstopper kan deze problemen snel en efficiënt verhelpen.

Riool ontstoppenWC verstoptRiolering verstopt
Snel en efficiëntVerhelpen van elk wc-probleemGrondig reinigen en ontstoppen
Beschikken over de juiste apparatuur en techniekenVakkundig teamKennis van alle rioleringssystemen

Wanneer u een verstopping ontdekt, is het belangrijk om snel te handelen. Onze 24/7 riool spoedservice in Amsterdam staat altijd voor u klaar om u te helpen bij noodgevallen. Neem contact met ons op en we komen zo snel mogelijk bij u langs om de verstopping op te lossen.

Advies nodig of een afspraak maken voor riool ontstoppen?

Heeft u last van een verstopt riool of andere rioolproblemen? Neem dan contact op met ons onstoppingsbedrijf. Wij staan altijd voor u klaar om u te helpen. Onze ervaren loodgieters kunnen elk rioolprobleem grondig aanpakken. Voordat we beginnen, geven we duidelijke informatie over de kosten en tarieven. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

 • WC ontstoppen
 • Ontstoppingsbedrijf Amsterdam
 • Ontstopper afvoer
 • WC onstopper
 • Ontstoppen afvoer
 • Riool onstoppen
 • Sioolpıt verstopt
 • Riool verstopt
 • Verstopping wc

“Onze efficiënte en snelle aanpak verzekert u van een grondig gereinigd en ontstopt rioleringssysteem.”

24/7 spoedservice in Amsterdam

Bij een rioolverstopping is het van groot belang om snel actie te ondernemen. Hierdoor wordt voorkomen dat het probleem verergert en duurder wordt om op te lossen. Wij begrijpen dat dit soort situaties zich niet altijd tijdens kantooruren voordoen, daarom bieden wij onze spoedservice 24/7 aan, ook in het weekend en op feestdagen.

Ons team is snel ter plaatse en kan riool verstoppingen van verschillende omvang aanpakken. Voorbeelden van ontstoppingswerkzaamheden die wij kunnen uitvoeren zijn het ontstoppen van afvoerpijpen en keukens, en het ontstoppen van de riolering.

Wanneer u onze hulp inschakelt, kunt u erop vertrouwen dat wij het rioolprobleem snel en efficiënt voor u oplossen. Met onze spoedservice zorgen wij voor een opgeruimde en schone omgeving, zodat u zo min mogelijk overlast heeft.

Wacht niet af, maar neem direct contact met ons op als u last heeft van rioolproblemen.

Kwaliteit en vakmanschap

Bij ons riolonstoppingsbedrijf garanderen we altijd kwaliteit en vakmanschap bij het ontstoppen van afvoeren, rioleringen en wc’s. Onze ervaren loodgieters maken gebruik van geavanceerde technieken en apparatuur om elke verstopping aan te pakken, groot of klein.

Voor een verstopping afvoer in uw keuken of badkamer, hebben we een veelzijdig arsenaal aan technieken om de blokkade effectief te verwijderen. Als uw riolering verstoppingen heeft, bieden wij een grondige reiniging en onstoppen van de hele leiding. Als uw toilet verstopt is, kunnen wij het ontstoppen met speciale ontstoppingsmiddelen of met onze ontstopper voor wc’s. Ons rioolonstoppingsbedrijf is uw oplossing voor alle soorten ontstoppingswerkzaamheden.

Onze vakmensen staan voor vakmanschap en excellente klantenservice. We zijn altijd beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en zullen er alles aan doen om uw problemen snel en effectief op te lossen.

Niet elke verstopping kan worden opgelost met een loodgieter of ontstopper die u bij de winkel koopt. Daarom is het belangrijk om een professionele dienst als de onze te bellen wanneer u te maken heeft met een ontstopping. Onze ontstopper voor afvoer kan ontstoppingen verwijderen die andere methoden misschien niet kunnen. Daarom is het altijd beter om ons rioolonstoppingsbedrijf te bellen als u met een verstopping afvoer of een ander ontstoppingsprobleem te maken heeft.

Kosten en tarieven

Bij ons kunt u terecht voor riool ontstoppen tegen eerlijke en betaalbare prijzen. Wij vinden het belangrijk om transparant te zijn over onze kostenstructuur en hanteren daarom geen verborgen kosten. Nadat we uw riool hebben onderzocht, stellen we een offerte op maat op.

Onze prijzen hangen af van verschillende factoren, zoals de locatie van het probleem en de ernst van de verstopping. Als u ons belt voor een afspraak kunt u alvast een prijsindicatie vragen, zo weet u waar u aan toe bent.

Onze tarieven voor het riool ontstoppen zijn scherp geprijsd en staan in verhouding tot onze hoogwaardige service en kwaliteit. Bovendien werken wij met de nieuwste apparatuur en technieken, zodat we snel en efficiënt kunnen werken. Zo voorkomt u hogere kosten in de toekomst.

Overzicht van onze tarieven

ServicePrijs
Riool ontstoppenVanaf €75,- *
Inspectie van het rioolVanaf €125,- *
RioolreinigingVanaf €175,- *

* Prijzen zijn exclusief BTW.

Preventieve maatregelen

Voorkomen is beter dan genezen, dat geldt ook voor rioolverstoppingen. Door preventieve maatregelen te nemen, kunt u veel problemen voorkomen. Het belangrijkste wat u kunt doen om problemen te voorkomen, is het regelmatig laten reinigen van uw riool.

Door regelmatig uw riool te reinigen, voorkomt u dat er grote ophopingen van afval in het systeem ontstaan. Hierdoor kan water beter worden afgevoerd en verkleint u de kans op verstoppingen. Het is aan te raden om uw riool minstens één keer per jaar te laten reinigen om problemen te voorkomen.

Een verstopt riool kan voor veel overlast zorgen, zoals stank, lekkages en overstromingen. Door preventieve maatregelen te nemen, kunt u deze problemen voorkomen en bespaart u uzelf een hoop ellende.

Naast regelmatige rioolreiniging zijn er ook andere stappen die u kunt nemen om problemen te voorkomen, zoals:

 • Let op wat u doorspoelt: Spoel geen afval door de wc en gootsteen, zoals etensresten, vet en toiletdoekjes. Dit kan leiden tot verstoppingen in het riool.
 • Gebruik een zeefje in de gootsteen: Door een zeefje te gebruiken voorkomt u dat etensresten en ander afval in de afvoer terechtkomen.
 • Laat uw riolering controleren: Laat uw riolering periodiek controleren om te zorgen dat er geen problemen ontstaan en er tijdig kan worden ingegrepen.

Als u merkt dat uw riool niet meer goed doorloopt, neem dan direct contact op met ons. We helpen u graag om het probleem op te lossen en geven u advies over preventieve maatregelen.

Professionele rioleringsdiensten

Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle soorten ontstoppingswerkzaamheden en rioleringsdiensten. Of het nu gaat om het ontstoppen van afvoerleidingen, gootstenen of het oplossen van verstoppingen in rioleringssystemen, wij hebben de kennis en expertise om het probleem snel en efficiënt op te lossen. Onze ervaren loodgieters maken gebruik van geavanceerde technieken en apparatuur om verstoppingen grondig aan te pakken en te verwijderen.

Bovendien bieden wij ook rioolinspectiediensten om de status van uw rioleringssysteem te bepalen en eventuele problemen vroegtijdig op te sporen. Door middel van een camera-inspectie kunnen wij de binnenkant van uw rioleringssysteem bekijken en eventuele verstoppingen, scheuren of andere problemen vaststellen. Op basis van de inspectie kunnen wij vervolgens een plan opstellen om het probleem op te lossen en verdere schade te voorkomen.

Rioolinspectie

“Wij streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en om rioolverstoppingen zo snel en efficiënt mogelijk te verhelpen.”

Veelvoorkomende problemen

Wij begrijpen dat er niets vervelender is dan een verstopte wc of een afvoer die volloopt bij het doortrekken. Het kan zorgen voor ongemak en onhygiënische situaties. Het is daarom belangrijk om deze problemen tijdig op te lossen door een professionele rioolservice in te schakelen.

Er zijn verschillende oorzaken voor een verstopping, zoals een teveel aan toiletpapier, het doorlopen van teveel etensresten of een aangekoekte laag van vet in de afvoer. In sommige gevallen kunt u het probleem zelf oplossen, maar het is beter om hulp in te roepen van een expert zodat verdere schade aan het rioolsysteem voorkomen kan worden.

Als u te maken heeft met een verstopte wc of afvoer, kunt u eerst proberen om het probleem op te lossen met behulp van een ontstopper. Zorg dat u een stevige ontstopper heeft en maak de randen van de wc of afvoer goed schoon voordat u begint.

Als dit niet werkt, kunt u beter niet zelf verder gaan experimenteren. Dit kan leiden tot grotere problemen en extra kosten. Schakel in plaats daarvan een professioneel ontstoppingsbedrijf in. Wij beschikken over de juiste apparatuur en vakkundigheid om het probleem snel en efficiënt op te lossen.

Onze deskundige loodgieters ontstoppen niet alleen uw wc of afvoer, maar kunnen ook de oorzaak vinden en het rioolsysteem grondig reinigen om toekomstige verstoppingen te voorkomen. Zo kunt u weer gebruikmaken van een goed functionerend rioleringssysteem.

Vaatwasser en wasbak ontstoppen

Heb je last van een verstopte vaatwasser of wasbak in Amsterdam? Dan staan wij voor je klaar! Ons ervaren team van loodgieters kan deze problemen snel en efficiënt aanpakken, en ervoor zorgen dat je weer kunt genieten van een goed werkende vaatwasser en wasbak.

Het ontstoppen van een vaatwasser of wasbak lijkt misschien eenvoudig, maar het is belangrijk om het door een professional te laten doen. Onjuist uitgevoerde ontstoppingswerkzaamheden kunnen leiden tot ernstigere problemen en schade aan je keukenapparatuur en leidingen.

Bij ons kun je rekenen op een vakkundige aanpak. We gebruiken geavanceerde technieken en apparatuur om de verstopping grondig te verwijderen en ervoor te zorgen dat de vaatwasser of wasbak weer optimaal functioneert.

Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als je een verstopte vaatwasser of wasbak hebt. We bieden onze diensten aan in heel Amsterdam en staan 24/7 paraat voor noodgevallen.

Betrouwbaar rioleringsbedrijf in Amsterdam

Als betrouwbaar rioleringsbedrijf in Amsterdam hebben we ons gespecialiseerd in verschillende rioleringsdiensten. Van het ontstoppen van rioolbuizen tot het uitvoeren van preventief onderhoud, we bieden professionele en betaalbare diensten aan onze klanten.

Onze jarenlange ervaring en expertise hebben geleid tot tevreden klanten die op ons vertrouwen voor hun rioleringsbehoeften. We begrijpen hoe frustrerend en verontrustend rioolverstoppingen kunnen zijn en daarom bieden we snel en efficiënt oplossingen voor elk probleem.

Onze professionele aanpak omvat het gebruik van geavanceerde apparatuur en technieken om ervoor te zorgen dat we rioollijnen en afvoeren grondig kunnen reinigen en ontstoppen. Onze spoedservice, die 24/7 beschikbaar is, verzekert onze klanten dat ze ons op elk moment van de dag of nacht kunnen bereiken in geval van noodgevallen.

Onze tevreden klanten

Onze klanten weten dat we ons inzetten voor kwaliteitswerk en uitstekende klantenservice. Bij elk project staan wij klaar om problemen aan te pakken en ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn met de resultaten.

Bij ons kunt u erop vertrouwen dat we de expertise hebben om elke soort rioolverstopping aan te pakken en op te lossen. Of u nu een verstopte afvoer heeft of een rioolverstopping die de goede werking van uw huis of bedrijf beïnvloedt, we zijn er om te helpen.

rioleringsbedrijf

“We waren zeer tevreden met het werk dat door dit rioleringsbedrijf in Amsterdam werd uitgevoerd. Ze kwamen snel ter plaatse en losten het probleem snel op. We zouden ze zeker aanraden!”

Betaalbare en transparante kostenstructuur

Bij elk project zorgen we voor een transparante kostenstructuur en eerlijke prijzen, zonder verborgen kosten. We willen ervoor zorgen dat onze klanten gemoedsrust hebben als het gaat om de kosten van rioolontstoppingen en andere diensten.

Als u behoefte heeft aan professionele rioleringsdiensten in Amsterdam, neem dan contact met ons op. Of u nu noodhulp nodig heeft of gepland onderhoud, we zijn er om u te helpen.

Conclusie

Wij zijn uw betrouwbare rioleringsbedrijf in Amsterdam. Bij ons kunt u terecht voor het snel en efficiënt ontstoppen van uw riool, inclusief wc’s, afvoeren en rioleringen. Onze 24/7 spoedservice staat altijd voor u klaar en onze ervaren loodgieters werken met geavanceerde technieken en apparatuur. Bij ons hanteren wij een transparante kostenstructuur en tarieven zonder verborgen kosten. Het nemen van preventieve maatregelen, zoals regelmatige rioolreiniging, is belangrijk om rioolverstoppingen te voorkomen. Wanneer u te maken heeft met een wc die niet goed doorloopt, dan zijn wij de oplossing als uw rioolservice. Neem gerust contact met ons op voor al uw rioolproblemen.

FAQ

Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van een verstopt riool?

Een verstopt riool kan veroorzaakt worden door verschillende factoren, zoals ophoping van vet, vuil, toiletpapier, haar, voedselresten of een verzakking van de riolering. In sommige gevallen kan een verstopping ook het gevolg zijn van een breuk of scheur in de leiding.

Hoe snel kunnen jullie een riool ontstoppen?

Wij streven ernaar om zo snel mogelijk ter plaatse te zijn en het riool te ontstoppen. Ons ervaren team kan in de meeste gevallen binnen 24 uur na het ontvangen van de melding aanwezig zijn.

Welke methoden gebruiken jullie bij het ontstoppen van riolen?

Ons team maakt gebruik van geavanceerde technieken en apparatuur, zoals hogedrukreiniging en mechanische ontstoppingsmachines, om riolen te ontstoppen. We inspecteren ook het riool met behulp van camera’s om de oorzaak van de verstopping te achterhalen.

Wat zijn de kosten voor het ontstoppen van een riool?

De kosten voor het ontstoppen van een riool kunnen variëren, afhankelijk van de specifieke situatie en het benodigde werk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte op maat.

Hoe kan ik een verstopte wc voorkomen?

Om een verstopte wc te voorkomen, raden we aan om alleen wc-papier door het toilet te spoelen en geen andere materialen zoals babydoekjes, tampons of vet. Het regelmatig laten reinigen en onderhouden van het riool kan ook helpen om verstoppingen te voorkomen.

Wat moet ik doen als mijn wc verstopt is?

Als uw wc verstopt is, raden we aan om geen chemische ontstoppingsmiddelen te gebruiken, omdat deze schade aan de leidingen kunnen veroorzaken. Neem in plaats daarvan contact met ons op voor professionele hulp bij het ontstoppen van uw wc.

Kunnen jullie ook afvoerleidingen en gootstenen ontstoppen?

Ja, naast het ontstoppen van riolen, kunnen we ook afvoerleidingen en gootstenen ontstoppen. Ons team heeft ervaring met het verwijderen van verstoppingen in verschillende soorten afvoeren.

Hoe vaak moet ik mijn riool laten reinigen?

Het wordt aanbevolen om uw riool periodiek te laten reinigen, minstens eens in de paar jaar. Dit kan helpen om verstoppingen te voorkomen en de goede werking van het rioolsysteem te handhaven.

Geen spoed en benieuwd naar de kosten?

lekdetectie

Lekdetectie

Heeft u last van lekkage? Onze lekdetectie experts vinden snel de oorzaak zonder onnodige schade. Efficiënt en nauwkeurig.

Deelrenovatie

Deelrenovatie

Ontdek hoe deelrenovatie uw rioleringsproblemen kan oplossen, zonder de hinder en overlast van traditionele renovatiemethoden. Als RioolontstoppenProf zijn wij gespecialiseerd in deelrenovatie en bieden wij efficiënte oplossingen voor uw rioleringsproblemen. Lees...

Gasdetectie

Gasdetectie

Welkom bij RioolontstoppenProf, uw specialistische partner voor gasdetectie en rioolontstoppingen. Wij zijn toegewijd aan het waarborgen van uw veiligheid en het beschermen van uw waardevolle eigendommen. Met onze jarenlange ervaring en een team van ervaren...

Rookdetectie

Rookdetectie

Welkom bij RioolontstoppenProf, het bedrijf dat bekend staat om professionele rookinspectie om stankoverlast en rioolproblemen aan te pakken. Onze spoedservice is 24/7 beschikbaar in heel Nederland. In dit artikel zullen we uitleggen wat rookdetectie is en hoe het...

stankdetectie

Stankdetectie

Welkom bij RioolontstoppenProf, dé expert in stankdetectie en stankverwijdering in heel Nederland. Heeft u last van vervelende stankproblemen in uw huis? Wij bieden geavanceerde stankinspectie en stankverwijderingsservices om snel en effectief de oorzaak van de...

Vaatwasser ontstoppen

Vaatwasser ontstoppen

Heb je problemen met een verstopte vaatwasser en wil je weten hoe je deze effectief kunt ontstoppen? Dan is dit artikel precies wat je zoekt! Wij delen handige tips en tricks om verstoppingen te verhelpen, zodat je vaatwasser weer schoon en goed functionerend is....

Wasmachine ontstoppen

Wasmachine ontstoppen

Heeft u ooit te maken gehad met een verstopte wasmachine? Dan weet u hoe vervelend dit kan zijn. Gelukkig staan wij van RioolontstoppenProf voor u klaar om het probleem op te lossen. Wij bieden onze diensten aan in heel Nederland en hebben 24/7 een spoedservice...

Wasbak ontstoppen

Wasbak ontstoppen

Heeft u last van een verstopte wasbak? Wij begrijpen hoe vervelend dit kan zijn. Een verstopte wasbak kan voor veel ongemak zorgen en zelfs leiden tot waterschade in uw woning. Gelukkig zijn er effectieve manieren om verstoppingen in uw gootsteen te verhelpen. Als...

Droger ontstoppen

Droger ontstoppen

Bij het gebruik van een wasdroger kan het voorkomen dat deze verstopt raakt. Dit kan verschillende oorzaken hebben, van een vies filter tot een verstopte luchtafvoerslang of condenswaterafvoer. Het is belangrijk om snel te handelen om schade aan je droger te...

Doucheputje ontstoppen

Doucheputje ontstoppen

Heb jij last van een verstopt doucheputje? Dit is een veelvoorkomend probleem dat met de juiste aanpak gemakkelijk kan worden verholpen. In dit artikel delen wij onze handige tips en adviezen om het doucheputje snel en gemakkelijk te ontstoppen, zodat je weer kunt...

Riool ontstoppen Amsterdam

Wij zijn werkzaam in de gehele regio Amsterdam en omgeving! Hieronder heb je een inzicht in de plaatsen in de omgeving van Amsterdam waar wij ook werkzaam zijn als ontstoppingsbedrijf.

Heb jij in deze regio een ontstoppingsbedrijf nodig? Neem dan direct contact met ons op. Wij zijn snel op locatie!

amsterdam-map

Wij zijn als Ontstoppingsbedrijf u graag van dienst in Amsterdam

 • Amsterdam-Centrum
 • Amsterdam-Noord
 • Amsterdam-Westpoort
 • Westerpark
 • Oud-West
 • Bos en Lommer
 • De Baarsjes
 • Geuzenveld
 • Slotermeer
 • Osdorp
 • Slotervaart
 • Overtoomse Veld
 • Amsterdam Oud-Zuid
 • Zuideramstel
 • Watergraafsmeer
 • Zeeburg
 • Amsterdam-Zuidoost
 • En elk ander regio in en rondom Amsterdam!
20-icon

Jaar ervaring als ontstopper

Het vertrouwde adres van vele klanten.

De expertise van ontstoppingsdiensten

Effectieve oplossing bij al uw afvoer- en rioolproblemen. 

 

24/7 bereikbaar

Bij spoed kunt t u ons dag en nacht bereiken. Wij werken 365 dagen per jaar!

Z

Direct opgelost

Wij komen snel langs en lossen het probleem direct op. Een klus is in één keer geklaard bij ons!

Best beoordeeld

Onze klanten waarderen ons werk en beoordelen ons als uitstekend! 

Call Now Button