★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Riool reparatie

Riool reparatie? Schakel snel een ontstoppingsbedrijf in!
 •  24/7 spoedservice
 • Deskundige rioolexperts
 • Vakmanschap gegarandeerd
 • Door heel Nederland
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Probleem snel opgelost
 • Geen voorrijkosten of parkeerkosten
 • Garantie op onze diensten
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Helder in de kosten
 • Scherpe tarieven
 • In 1 keer probleem opgelost

Voor ontstoppingen, rioolproblemen, lekkages en alle loodgieterwerkzaamheden kunt u bij ons terecht!

Geen spoed en benieuwd naar de kosten?

RioolontstoppenProf biedt snelle en professionele riool reparatie diensten in heel Nederland. Met onze expertise en uitgebreide dienstenpakket kunnen wij uw rioleringssysteem in topconditie krijgen. Onze deskundige monteurs zijn 24/7 beschikbaar voor spoedservice bij verstoppingen en lekkages. Professionele hulp bij rioolproblemen is essentieel, omdat dit specialistisch werk is waarbij de juiste materialen en technieken nodig zijn voor een duurzame oplossing.

Belangrijkste punten

 • Professionele en snelle riool reparatie diensten in heel Nederland.
 • Deskundige monteurs beschikbaar voor spoedservice bij verstoppingen en lekkages.
 • Specialistisch werk met de juiste materialen en technieken voor duurzame oplossingen.
 • RioolontstoppenProf biedt een uitgebreid dienstenpakket voor het optimaliseren van uw rioleringssysteem.
 • Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en persoonlijk advies.

Onze visie op riool constructie

Bij Van der Velden hebben we een ruime ervaring op het gebied van rioolonderhoud. Onze experts zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van conditiemetingen van rioleringssystemen en het leveren van maatwerkadvies voor reparatie en vernieuwing.

Wij geloven in het gebruik van hoogwaardige materialen om duurzame oplossingen te bieden. Bij de vervanging en installatie van binnenriolering en de aanleg van buitenriolering hebben wij de keuze uit een breed scala aan materialen, zoals PVC, PE, PP, gietijzer, beton en Loro-x.

Onze visie is gebaseerd op het leveren van maatwerkadvies en het gebruik van hoogwaardige materialen om ervoor te zorgen dat uw rioleringssysteem in topconditie blijft. Daarnaast kunnen wij ook diverse bijkomende werkzaamheden uitvoeren, zoals grondwerk, hak- en breekwerk, puinafvoer en bestratingen.

Onze focus ligt op het leveren van kwaliteit en het bieden van duurzame oplossingen voor onze klanten.

Met onze ervaring en expertise kunnen wij voor elke situatie een passende oplossing bieden. Wij streven ernaar om rioolconstructies te realiseren die voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van betrouwbaarheid en efficiëntie.

Onze professionele aanpak, maatwerkadvies en het gebruik van hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat uw rioleringssysteem optimaal functioneert en bestand is tegen de uitdagingen van het dagelijks gebruik.

Voordelen van onze aanpak:

 • Maatwerkadvies voor reparatie en vernieuwing van rioleringssystemen
 • Ruime keuze aan hoogwaardige materialen
 • Uitgebreide ervaring op het gebied van rioolonderhoud
 • Mogelijkheid voor bijkomende werkzaamheden
 • Professionele aanpak en focus op kwaliteit

Met onze visie streven wij ernaar om de beste oplossingen te bieden voor rioolconstructie en onderhoud. Of u nu een reparatie, vervanging of renovatie nodig heeft, wij staan voor u klaar met onze expertise en hoogwaardige materialen.

RioolonderhoudMaatwerkadviesHoogwaardige materialen
ConditiemetingenReparatie en vernieuwingPVC, PE, PP, gietijzer, beton, Loro-x
Binnenriolering en buitenrioleringGrondwerk, hak- en breekwerk, puinafvoer, bestratingen

Reparatie van binnenrioleringen en vernieuwing

Bij de reparatie en vernieuwing van binnenrioleringen voeren onze experts verschillende werkzaamheden uit. Dit omvat onder andere:

 1. Het afzetten van de werklocatie
 2. Het afplakken van de werkomgeving
 3. Het buiten gebruik stellen van de riolering
 4. Het demonteren van het plafond indien nodig
 5. Het verwijderen en afvoeren van het bestaande riool
 6. Het leveren en installeren van nieuwe PVC rioleringsbuizen
 7. Het beugelen van de nieuwe riolering

Tijdens het proces zorgen wij ervoor dat de werkomgeving goed beschermd is en voeren wij de nodige veiligheidsmaatregelen uit. We nemen de volgende stappen:

 1. We zetten de werklocatie af zodat deze veilig is en er geen toegang is voor onbevoegden.
 2. We plakken de werkomgeving zorgvuldig af om stof en vuil te voorkomen en de omgeving schoon te houden.
 3. Indien nodig demonteren we het plafond om toegang te krijgen tot de riolering en om de reparatie of vernieuwing uit te kunnen voeren.
 4. We verwijderen en voeren het bestaande riool op een verantwoorde manier af, conform de geldende milieuvoorschriften.
 5. We leveren en installeren nieuwe PVC rioleringsbuizen van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw rioleringssysteem optimaal functioneert.
 6. We beugelen de nieuwe riolering op de juiste wijze, zodat deze stevig en stabiel is.

Daarnaast bieden wij ook ontstoppingsvoorzieningen aan om toekomstige verstoppingen te voorkomen. Indien nodig kunnen we ook het plafond terugplaatsen na de reparatie of vernieuwing van de riolering. Wij streven naar een efficiënte en duurzame oplossing voor al uw rioolproblemen.

 

Verwijderen van asbest-cementleidingen

In het geval van asbest-cementleidingen nemen wij speciale zorg bij het verwijderen ervan. Onze experts zorgen voor de benodigde beschermende voorzieningen om verspreiding van asbeststof te voorkomen. Zij brengen een demontabel scherm aan om een zo klein mogelijke werkruimte te creëren en de werkruimte op onderdruk te brengen.

Daarnaast verrichten zij de benodigde vrijgavemetingen asbest en voeren zij het uitkomende rioleringsmateriaal veilig af. Dit wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf.

Beschermende voorzieningen

Beschermende voorzieningenVrijgavemetingen asbestNauwe samenwerking asbestverwijderingsbedrijf
Volledige beschermende kledingMonstername en analyse van asbesthoudende materialenCertificering en expertise voor veilige asbestverwijdering
AdemhalingsbeschermingAanbevelingen voor veilige verwijdering en afvoerProfessionele afvoer van asbesthoudend afval
Afzondering van de werkruimteVrijgaveverklaring voor een veilige werkomgevingDeskundig advies over asbestsaneringstechnieken

Gedeeltelijke vernieuwing van de riolering

Bij de gedeeltelijke vernieuwing van de riolering in de kelder en voorzijde van het pand voeren wij verschillende werkzaamheden uit om uw rioleringssysteem te verbeteren. Onze ervaren vakmensen zorgen ervoor dat elke stap zorgvuldig wordt uitgevoerd, zodat u kunt genieten van een betere riolering en een optimaal functionerend systeem.

 1. Afschermen van de kelderruimte: Om de werkzaamheden veilig en efficiënt uit te kunnen voeren, schermen wij de kelderruimte zorgvuldig af met behulp van plastic folie. Dit beschermt uw eigendommen tegen eventuele schade tijdens het werk.
 2. Verwijderen en afvoeren van bestaande riolering: Onze experts demonteren en verwijderen de bestaande riolering in de kelder en voorzijde van het pand. Het verwijderde materiaal wordt op een verantwoorde manier afgevoerd, zodat u hier geen omkijken naar heeft.
 3. Herstellen van de keldermuur: Indien nodig herstellen wij ook de keldermuur om ervoor te zorgen dat deze weer in goede staat verkeert. We gebruiken een cementgebonden product om de muur duurzaam te herstellen en te versterken.
 4. Leveren en installeren van nieuwe PVC rioleringsbuizen: Voor de gedeeltelijke vernieuwing van de riolering leveren en installeren wij nieuwe PVC rioleringsbuizen van hoge kwaliteit. Deze buizen zijn duurzaam en zorgen voor een betere doorstroming van het afvalwater.
 5. Realiseren van de aansluitingen op het bestaande rioolstelsel: Onze vakmensen zorgen voor een naadloze aansluiting op het bestaande rioolstelsel, zodat uw rioleringssysteem optimaal functioneert en er geen lekkages of verstoppingen optreden.

Met onze gedeeltelijke vernieuwing van de riolering zorgen wij ervoor dat uw riolering weer in topconditie is. Wij streven naar duurzame oplossingen en leveren vakmanschap en kwaliteit in al onze werkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat.

Plaats hier een beeldende beschrijving van de afbeelding en leg de relevantie ervan uit in relatie tot het onderwerp van dit gedeelte.

Renovatie van rioleringen

Naast reparatie en vernieuwing bieden wij ook renovatie van rioleringen aan. Onze ervaren monteurs kunnen verschillende riooltechnieken toepassen om uw riolering duurzaam te renoveren. Met behulp van moderne technieken en hoogwaardige materialen kunnen wij zorgen voor een langdurige oplossing die voldoet aan de vereisten van uw rioleringssysteem.

Wij begrijpen dat rioleringen na verloop van tijd slijtage kunnen vertonen door gebruik en omgevingsfactoren. Het is belangrijk om deze problemen tijdig aan te pakken om grotere schade te voorkomen en de functionaliteit van uw rioleringssysteem te behouden. Door middel van renovatie kunnen wij uw rioleringssysteem in optimale staat herstellen, zonder de noodzaak van volledige vervanging.

Onze renovatie technieken omvatten onder andere het renoveren van de riolering door middel van kousrenovatie. Hierbij wordt een speciale liner in de bestaande riolering geplaatst en vervolgens uitgehard om een nieuwe leiding te vormen. Deze methode is minder invasief en kostenefficiënter in vergelijking met volledige vervanging.

Daarnaast bieden wij ook renovatie van buitenriolering aan, waarbij beschadigde buizen worden gerepareerd en vervangen om een optimale afvoer van afvalwater te garanderen. Onze ervaren monteurs voeren een grondige inspectie uit om de oorzaken van eventuele problemen te identificeren en stellen vervolgens een renovatieplan op dat past bij uw specifieke situatie.

Voordelen van renovatie van rioleringen

 • Behoud van de bestaande infrastructuur zonder volledige vervanging
 • Kostenbesparend in vergelijking met volledige vervanging
 • Minimaliseren van overlast en verstoringen tijdens het renovatieproces
 • Duurzame oplossing met materialen van hoge kwaliteit
 • Snelle en efficiënte renovatie technieken

Onze renovatie diensten worden uitgevoerd door een team van ervaren professionals die bekend zijn met de nieuwste technieken en materialen op het gebied van riolering. Wij streven ernaar om duurzame oplossingen te bieden die voldoen aan uw behoeften en zorgen voor een optimale werking van uw rioleringssysteem.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze renovatie diensten en hoe wij uw riolering kunnen vernieuwen op een duurzame manier.

Prijs en afspraak voor riool reparatie

Wilt u de prijs weten voor riool reparatie of vernieuwing? Bij ons werken wij op offertebasis, zodat u vrijblijvend een offerte kunt aanvragen. Wij begrijpen dat elk rioolprobleem uniek is en dat de kosten afhankelijk zijn van uw specifieke situatie. Daarom bieden wij een persoonlijke benadering, waarbij wij met u kunnen bespreken wat uw wensen en behoeften zijn. Op basis daarvan kunnen wij een passende prijsopgave doen voor de reparatie of vernieuwing van uw riool.

Onze experts staan klaar om naar uw rioolproblemen te kijken en u te voorzien van een eerlijke en transparante prijs. Of het nu gaat om een verstopping, een lekkage of een volledige vervanging van het rioolstelsel, wij zorgen ervoor dat u een duidelijk beeld krijgt van de kosten en mogelijkheden.

Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek. Wij begrijpen dat het belangrijk is om uw rioolproblemen persoonlijk te bespreken en eventuele vragen te beantwoorden. Tijdens dit gesprek kunnen wij ook een afspraak maken voor de reparatie, zodat u snel geholpen kunt worden.

Offertebasis: Transparantie en geen verrassingen achteraf

Door op offertebasis te werken, zorgen wij voor transparantie en voorkomen wij verrassingen achteraf. U ontvangt van ons een gedetailleerde offerte, waarin de kosten en werkzaamheden duidelijk worden beschreven. Hierdoor weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.

Riool reparatie op maat: Passende oplossingen voor uw situatie

Wij geloven in maatwerkoplossingen, omdat elk rioolprobleem uniek is. Wij kijken naar de specifieke situatie en behoeften van onze klanten, zodat wij een passende oplossing kunnen bieden. Of het nu gaat om een kleinere reparatie of een grotere renovatie, onze experts hebben de kennis en ervaring om uw rioolprobleem op te lossen.

Neem vandaag nog contact met ons op om de prijs voor uw riool reparatie te bespreken en een persoonlijke afspraak te maken. Wij staan klaar om u te helpen en uw riolering weer optimaal te laten functioneren.

Problemen met uw riolering: oorzaken en oplossingen

Rioolproblemen kunnen frustrerend zijn en verschillende oorzaken hebben, zoals rioollekkage, verstoppingen of rioolstank. Het is belangrijk om deze problemen zo snel mogelijk aan te pakken om verdere schade en ongemak te voorkomen.

Rioollekkage kan optreden als gevolg van beschadigde leidingen of scheuren in het rioolsysteem. Dit kan leiden tot wateroverlast in uw woning of tuin. Het is essentieel om deze lekkages snel te laten repareren om verdere schade aan uw eigendom te voorkomen.

Een ander veelvoorkomend probleem zijn verstoppingen in het riool. Verstoppingen kunnen optreden door opgehoopt vet, toiletpapier, haar of andere materialen die niet goed worden afgevoerd. Deze verstoppingen kunnen leiden tot overstromingen of het slecht functioneren van uw sanitair.

Daarnaast kan uw riolering ook rioolstank veroorzaken. Rioolstank kan ontstaan door problemen met de beluchting van het rioolsysteem of door de aanwezigheid van organisch materiaal dat zich ophoopt in de leidingen.

Om deze rioleringproblemen op te lossen, kunnen rioolreparatie of -vernieuwing de beste opties zijn. Een grondige rioolinspectie kan helpen bij het identificeren van de exacte oorzaken van de problemen, zodat de juiste maatregelen kunnen worden genomen.

Onze ervaren monteurs zijn uitgerust met de nodige expertise en technieken om rioollekkages te detecteren en te repareren. We kunnen beschadigde leidingen repareren of indien nodig vervangen om uw rioleringssysteem weer optimaal te laten functioneren. Daarnaast kunnen we rioolontstoppingen uitvoeren en de nodige maatregelen nemen om toekomstige verstoppingen te voorkomen.

Als de riolering van uw woning oud en versleten is, kan rioolvernieuwing een duurzame oplossing zijn. Onze experts kunnen uw verouderde riolering vervangen door hoogwaardige materialen en modernere rioolsystemen, zodat u beter bent beschermd tegen toekomstige problemen.

“Voorkom verdere schade en ongemak door rioollekkage, verstoppingen en rioolstank snel aan te pakken.”

Met onze professionele rioolreparatie en -vernieuwing zorgen we ervoor dat uw rioleringssysteem weer in optimale staat verkeert. Neem contact met ons op voor een grondige inspectie en een passende oplossing voor uw rioolproblemen.

Overlast in de kruipruimte door rioollekkage

Wanneer er water in uw kruipruimte staat, kan dit veroorzaakt worden door een rioollekkage. Dit kan zorgen voor flinke overlast, zoals waterschade en de groei van ongedierte zoals rioolmuggen en vliegen. Het is belangrijk om dit probleem zo snel mogelijk aan te pakken door middel van een rioolinspectie en eventueel rioolreparatie of -vervanging.

Als u water in uw kruipruimte aantreft, is het verstandig om een professioneel rioolreparatiebedrijf zoals RioolontstoppenProf in te schakelen. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen en verhelpen van rioollekkages en kunnen u snel en effectief van deze overlast afhelpen.

De gevolgen van water in de kruipruimte

Water in de kruipruimte kan verschillende negatieve gevolgen hebben. Allereerst kan het leiden tot waterschade aan de vloerconstructie en de fundering van uw woning. Langdurige blootstelling aan water kan ervoor zorgen dat de houten vloer gaat rotten en dat de betonnen fundering wordt aangetast.

Daarnaast kan water in de kruipruimte de groei van ongedierte zoals rioolmuggen en vliegen bevorderen. Deze insecten gedijen goed in vochtige omgevingen en kunnen overlast veroorzaken in uw woning. Ze kunnen zich snel vermenigvuldigen en zich verspreiden naar andere delen van uw huis.

Inspectie en reparatie van het riool

Om het probleem van water in de kruipruimte aan te pakken, is een grondige inspectie van het riool noodzakelijk. Onze ervaren rioolreparateurs kunnen een visuele inspectie uitvoeren en eventueel gebruik maken van geavanceerde technieken zoals een rioolcamera-inspectie.

Op basis van de inspectieresultaten kunnen wij de lekkage in het riool lokaliseren en een passende reparatieoplossing bieden. Dit kan variëren van het vervangen van beschadigde buizen tot het herstellen van scheuren en breuken in het rioolsysteem.

Preventieve maatregelen

Naast het herstellen van de rioollekkage is het belangrijk om preventieve maatregelen te nemen om toekomstige problemen te voorkomen. Dit kan onder andere inhouden dat u regelmatig uw kruipruimte controleert op vocht en lekkages, en dat u zorgt voor goede ventilatie om vochtproblemen te verminderen.

Ook is het aan te raden om uw rioolsysteem regelmatig te laten onderhouden door een professioneel rioolreparatiebedrijf. Op deze manier kunnen kleine problemen vroegtijdig worden opgespoord en verholpen, voordat ze uitgroeien tot grotere lekkages en overlast.

Voordelen van professionele rioolreparatieWaarom kiezen voor RioolontstoppenProf?
 • Snel en effectief herstel van rioollekkages
 • Deskundige inspectie en diagnose van het probleem
 • Gebruik van geavanceerde technieken en apparatuur
 • Ervaring en expertise in rioolreparatie
 • Professionele en betrouwbare service
 • Team van ervaren en gecertificeerde rioolreparateurs
 • Snelle respons en 24/7 beschikbaarheid
 • Transparante prijsstelling en offertes op maat
 • Jarenlange ervaring in rioolreparatie
 • Klanttevredenheid en kwaliteit staan voorop

Riool reparatie of vervanging

Bij rioolproblemen kunnen we vaak volstaan met het repareren van het riool op de specifieke gebroken plek. Maar in sommige gevallen kan het nodig zijn om het gehele riool te vervangen. Dit komt vooral voor bij oudere woningen met een verouderd rioleringssysteem. Het is belangrijk om een specialistisch bedrijf in te schakelen voor riool reparatie of vervanging, omdat dit specialistisch werk is waarbij de juiste technieken en materialen nodig zijn.

Als gespecialiseerd bedrijf in riool reparatie en vervanging begrijpen wij het belang van het bieden van duurzame oplossingen voor uw rioleringssysteem. Onze ervaren monteurs hebben de expertise en kennis om nauwkeurige inspecties uit te voeren en de juiste aanpak te bepalen voor uw specifieke situatie. Of het nu gaat om het repareren van een klein defect of het vervangen van het gehele riool, wij zorgen voor een professionele en efficiënte dienstverlening.

Specialistisch werk vereist expertise en vakmanschap

Het repareren of vervangen van een riool is specialistisch werk dat vraagt om de juiste technieken en materialen. Onze vakmensen zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de riooltechniek en kunnen daardoor de meest effectieve oplossingen bieden. Of het nu gaat om het repareren van scheuren of breuken in het riool of het vervangen van verouderde leidingen, wij staan bekend om ons vakmanschap en streven altijd naar duurzame resultaten.

We begrijpen dat rioolproblemen veel overlast kunnen veroorzaken en dat een snelle en professionele oplossing essentieel is. Daarom staan we bekend om onze efficiënte werkwijze en snelle respons. Wij streven ernaar om uw rioolproblemen zo snel mogelijk op te lossen, zodat u weer kunt genieten van een goed functionerend rioleringssysteem.

Daarnaast hechten we veel waarde aan kwaliteit en klanttevredenheid. Onze monteurs werken met hoogwaardige materialen en moderne apparatuur om ervoor te zorgen dat het resultaat aan uw verwachtingen voldoet. Wij streven naar een langdurige oplossing waar u op kunt vertrouwen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze riool reparatie en vervanging diensten. Onze vriendelijke medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en een afspraak in te plannen om uw rioolproblemen op te lossen.

Riool reparatie

Kosten en subsidie voor rioolreparatie

De kosten voor rioolreparatie kunnen variëren, afhankelijk van de omvang van de reparatie en de materialen die gebruikt worden. Het is het beste om een specialist te raadplegen voor een kostenraming en advies.

Subsidieregelingen voor energiezuinige woningen

Bovendien bestaan er subsidieregelingen die van toepassing kunnen zijn op rioolreparaties in het kader van energiezuinige woningen. Deze subsidies zijn bedoeld om huiseigenaren te ondersteunen bij het treffen van duurzame maatregelen voor hun woning. Rioolreparatie kan mogelijk in aanmerking komen voor dergelijke subsidies, aangezien een goed functionerend rioolsysteem bijdraagt aan het energieverbruik en de duurzaamheid van de woning.

Om meer informatie te krijgen over de specifieke subsidiemogelijkheden voor uw situatie, raden wij u aan contact op te nemen met uw lokale gemeente of subsidieverstrekker. Zij kunnen u voorzien van de nodige details en documentatie om een subsidieaanvraag in te dienen.

Wij begrijpen dat rioolreparatie een investering kan zijn, maar het is belangrijk om problemen tijdig aan te pakken om verdere schade en overlast te voorkomen. Met onze professionele diensten en mogelijke subsidieregelingen willen wij u graag helpen bij het realiseren van een goed functionerend rioleringssysteem in uw woning.

Vervuilde kruipruimte en samenwerking met specialisten

Een rioollekkage kan leiden tot een vervuilde kruipruimte. Dit kan leiden tot verschillende problemen, zoals stankoverlast, vochtproblemen en de groei van schimmels en ongedierte. Gelukkig staan wij klaar om u te helpen met het opruimen van de vervuilde kruipruimte.

Om ervoor te zorgen dat de kruipruimte grondig wordt gereinigd en opnieuw wordt geïsoleerd, werken wij nauw samen met specialistische bedrijven. Onze samenwerking met deze experts stelt ons in staat om de beste oplossingen te bieden om de vervuiling effectief aan te pakken en de kruipruimte weer schoon en gezond te maken.

Voorafgaand aan het reinigen van de kruipruimte, is het van cruciaal belang dat de riolering eerst wordt gecontroleerd en gerepareerd. Onze vakkundige monteurs zorgen ervoor dat eventuele lekkages of verstoppingen in de riolering worden verholpen voordat de schoonmaakwerkzaamheden plaatsvinden. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de kruipruimte niet opnieuw wordt vervuild en dat de problemen bij de bron worden aangepakt.

Of het nu gaat om het verwijderen van vervuiling, het aanbrengen van een nieuwe isolatielaag of het oplossen van vochtproblemen, onze specialistische samenwerking stelt ons in staat om de kruipruimte volledig te herstellen. Onze focus ligt altijd op het bieden van duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. U kunt vertrouwen op onze expertise en ervaring om uw vervuilde kruipruimte weer in optimale staat te brengen.

FAQ

Wat zijn de diensten die jullie aanbieden voor riool reparatie?

Wij bieden snelle en professionele riool reparatie diensten in heel Nederland. Onze deskundige monteurs zijn 24/7 beschikbaar voor spoedservice bij verstoppingen en lekkages.

Wat kunnen jullie doen op het gebied van rioolonderhoud?

Wij voeren een conditiemeting uit van uw rioleringssysteem en komen met een maatwerkadvies voor reparatie en vernieuwing. Wij kunnen kiezen uit een veelheid van hoogwaardige materialen, zoals PVC, PE, PP, gietijzer, beton en Loro-x, bij de vervanging en installatie van binnenriolering en de aanleg van buitenriolering.

Welke werkzaamheden worden uitgevoerd bij de reparatie en vernieuwing van binnenrioleringen?

Dit omvat onder andere het afzetten van de werklocatie, afplakken van de werkomgeving, demonteren van het plafond indien nodig, verwijderen en afvoeren van het bestaande riool, leveren en installeren van nieuwe PVC rioleringsbuizen en beugelen van de nieuwe riolering. Ook ontstoppingsvoorzieningen leveren en het plafond eventueel terug aanbrengen behoort tot de mogelijkheden.

Hoe gaan jullie te werk bij het verwijderen van asbest-cementleidingen?

Onze experts zorgen voor de benodigde beschermende voorzieningen om verspreiding van asbeststof te voorkomen. Zij brengen een demontabel scherm aan om een zo klein mogelijke werkruimte te creëren en de werkruimte op onderdruk te brengen. Daarnaast verrichten zij de benodigde vrijgavemetingen voor asbest en voeren zij het uitkomende rioleringsmateriaal veilig af. Dit wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met een gecertificeerd asbestverwijderingsbedrijf.

Wat houdt de gedeeltelijke vernieuwing van de riolering in?

Dit omvat onder andere het afschermen van de kelderruimte met plastic folie, verwijderen en afvoeren van de bestaande riolering, verwijderen en afvoeren van het uitkomende puin van de controleput, leveren en installeren van nieuwe PVC rioleringsbuizen, realiseren van de aansluitingen op het bestaande rioolstelsel en herstellen van de keldermuur met een cementgebonden product.

Bieden jullie ook renovatie van rioleringen aan?

Ja, wij bieden ook renovatie van rioleringen aan. Onze ervaren monteurs kunnen verschillende riooltechnieken toepassen om uw riolering duurzaam te renoveren, met behulp van moderne technieken en hoogwaardige materialen.

Hoe kan ik een prijsopgave en afspraak krijgen voor riool reparatie?

Wij werken op offertebasis, waarbij u vrijblijvend een offerte kunt aanvragen. Op basis van uw specifieke wensen en situatie kunnen wij een passende prijsopgave doen. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid voor een persoonlijk gesprek om uw rioolproblemen te bespreken en een afspraak te maken voor de reparatie.

Wat zijn de oorzaken en oplossingen voor rioolproblemen?

Problemen met de riolering kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals rioollekkage, verstoppingen of rioolstank. Rioolreparatie of -vernieuwing kunnen de beste oplossingen zijn om deze problemen op te lossen. Door middel van rioolinspectie kunnen de oorzaken worden achterhaald en kan de juiste aanpak worden bepaald.

Wat zijn de gevolgen van rioollekkage in de kruipruimte?

Wanneer er water in uw kruipruimte staat, kan dit veroorzaakt worden door een rioollekkage. Dit kan zorgen voor flinke overlast, zoals waterschade en de groei van ongedierte zoals rioolmuggen en vliegen. Het is belangrijk om dit probleem zo snel mogelijk aan te pakken door middel van een rioolinspectie en eventueel rioolreparatie of -vervanging.

Is rioolreparatie voldoende of moet het hele riool vervangen worden?

Bij rioolproblemen kan riool reparatie volstaan, waarbij het riool op de gebroken plek gerepareerd wordt. In sommige gevallen kan echter het gehele riool vervangen moeten worden. Dit kan vooral voorkomen bij oudere woningen met een verouderde riolering. Het is belangrijk om een specialistisch bedrijf in te schakelen voor riool reparatie of vervanging, omdat dit specialistisch werk is waarbij de juiste technieken en materialen nodig zijn.

Wat zijn de kosten voor rioolreparatie?

De kosten voor rioolreparatie kunnen variëren, afhankelijk van de omvang van de reparatie en de materialen die gebruikt worden. Het is het beste om een specialist te raadplegen voor een kostenraming en advies. Daarnaast bestaan er subsidieregelingen voor het energiezuinig isoleren van woningen, waarbij rioolreparatie mogelijk in aanmerking kan komen. Het is verstandig om meer informatie te krijgen over deze subsidiemogelijkheden.

Wat kunnen jullie doen bij een vervuilde kruipruimte?

Een rioollekkage kan leiden tot een vervuilde kruipruimte. In samenwerking met specialistische bedrijven kunnen wij de vervuiling verwijderen en een schone laag aanbrengen. Het is belangrijk dat de riolering eerst gecontroleerd en gerepareerd wordt, voordat de kruipruimte schoongemaakt kan worden. Wij werken samen met experts op het gebied van kruipruimtes om de best mogelijke oplossingen te bieden.

Geen spoed en benieuwd naar de kosten?

lekdetectie

Lekdetectie

Heeft u last van lekkage? Onze lekdetectie experts vinden snel de oorzaak zonder onnodige schade. Efficiënt en nauwkeurig.

Deelrenovatie

Deelrenovatie

Ontdek hoe deelrenovatie uw rioleringsproblemen kan oplossen, zonder de hinder en overlast van traditionele renovatiemethoden. Als RioolontstoppenProf zijn wij gespecialiseerd in deelrenovatie en bieden wij efficiënte oplossingen voor uw rioleringsproblemen. Lees...

Gasdetectie

Gasdetectie

Welkom bij RioolontstoppenProf, uw specialistische partner voor gasdetectie en rioolontstoppingen. Wij zijn toegewijd aan het waarborgen van uw veiligheid en het beschermen van uw waardevolle eigendommen. Met onze jarenlange ervaring en een team van ervaren...

Rookdetectie

Rookdetectie

Welkom bij RioolontstoppenProf, het bedrijf dat bekend staat om professionele rookinspectie om stankoverlast en rioolproblemen aan te pakken. Onze spoedservice is 24/7 beschikbaar in heel Nederland. In dit artikel zullen we uitleggen wat rookdetectie is en hoe het...

stankdetectie

Stankdetectie

Welkom bij RioolontstoppenProf, dé expert in stankdetectie en stankverwijdering in heel Nederland. Heeft u last van vervelende stankproblemen in uw huis? Wij bieden geavanceerde stankinspectie en stankverwijderingsservices om snel en effectief de oorzaak van de...

Vaatwasser ontstoppen

Vaatwasser ontstoppen

Heb je problemen met een verstopte vaatwasser en wil je weten hoe je deze effectief kunt ontstoppen? Dan is dit artikel precies wat je zoekt! Wij delen handige tips en tricks om verstoppingen te verhelpen, zodat je vaatwasser weer schoon en goed functionerend is....

Wasmachine ontstoppen

Wasmachine ontstoppen

Heeft u ooit te maken gehad met een verstopte wasmachine? Dan weet u hoe vervelend dit kan zijn. Gelukkig staan wij van RioolontstoppenProf voor u klaar om het probleem op te lossen. Wij bieden onze diensten aan in heel Nederland en hebben 24/7 een spoedservice...

Wasbak ontstoppen

Wasbak ontstoppen

Heeft u last van een verstopte wasbak? Wij begrijpen hoe vervelend dit kan zijn. Een verstopte wasbak kan voor veel ongemak zorgen en zelfs leiden tot waterschade in uw woning. Gelukkig zijn er effectieve manieren om verstoppingen in uw gootsteen te verhelpen. Als...

Droger ontstoppen

Droger ontstoppen

Bij het gebruik van een wasdroger kan het voorkomen dat deze verstopt raakt. Dit kan verschillende oorzaken hebben, van een vies filter tot een verstopte luchtafvoerslang of condenswaterafvoer. Het is belangrijk om snel te handelen om schade aan je droger te...

Doucheputje ontstoppen

Doucheputje ontstoppen

Heb jij last van een verstopt doucheputje? Dit is een veelvoorkomend probleem dat met de juiste aanpak gemakkelijk kan worden verholpen. In dit artikel delen wij onze handige tips en adviezen om het doucheputje snel en gemakkelijk te ontstoppen, zodat je weer kunt...

20-icon

Jaar ervaring als ontstopper

Het vertrouwde adres van vele klanten.

De expertise van ontstoppingsdiensten

Effectieve oplossing bij al uw afvoer- en rioolproblemen. 

 

24/7 bereikbaar

Bij spoed kunt t u ons dag en nacht bereiken. Wij werken 365 dagen per jaar!

Z

Direct opgelost

Wij komen snel langs en lossen het probleem direct op. Een klus is in één keer geklaard bij ons!

Best beoordeeld

Onze klanten waarderen ons werk en beoordelen ons als uitstekend! 

Call Now Button