★★★★★ 4.8/5 | Bekijk alle reviews.

Rioolinspectie

Rioolinspectie? Schakel snel een ontstoppingsbedrijf in!
 •  24/7 spoedservice
 • Deskundige rioolexperts
 • Vakmanschap gegarandeerd
 • Door heel Nederland
 • Voor particulieren en zakelijke klanten
 • Probleem snel opgelost
 • Geen voorrijkosten of parkeerkosten
 • Garantie op onze diensten
 • Meer dan 15 jaar ervaring
 • Helder in de kosten
 • Scherpe tarieven
 • In 1 keer probleem opgelost

Voor ontstoppingen, rioolproblemen, lekkages en alle loodgieterwerkzaamheden kunt u bij ons terecht!

Geen spoed en benieuwd naar de kosten?

Welkom bij RioolontstoppenProf., uw betrouwbare partner voor professionele rioolinspecties en het ontstoppen van rioleringen. Een rioolinspectie is essentieel om ervoor te zorgen dat uw riolering optimaal functioneert en om problemen zoals verstoppingen en lekkages te detecteren voordat ze groter worden. Met behulp van geavanceerde camera inspectie en rookdetectie technieken brengen onze ervaren experts de staat van uw leidingstelsel nauwkeurig in kaart.

Door middel van camera’s kunnen wij verstoppingen, lekkages, scheuren, en zelfs boomwortels die schade aan uw riolering kunnen veroorzaken, detecteren. Onze hoogwaardige rookdetectie techniek stelt ons in staat om mogelijke lekkages en de bron van stankoverlast op te sporen zonder dat er muren, vloeren, leidingen of rioleringen opengebroken hoeven te worden. Na de inspectie ontvangt u van ons een gedetailleerd digitaal rapport met videobeelden en foto’s, zodat wij efficient naar een passende oplossing kunnen werken.

Met 24/7 spoedservice en vele jaren ervaring in het oplossen van rioleringsproblemen, kunt u vertrouwen op de expertise en professionaliteit van RioolontstoppenProf. Wij zijn er altijd voor u, of het nu vroeg in de ochtend, midden in de nacht, of in het weekend is. Onze service en kwaliteit staan hoog in het vaandel en wij streven ernaar om u een zorgeloos en functioneel rioleringssysteem te bieden.

Belangrijkste punten

 • Professionele rioolinspectie om verstoppingen, lekkages en andere problemen op te sporen.
 • Gebruik van camera inspectie en rookdetectie technieken voor nauwkeurige diagnose.
 • Digitaal rapport met videobeelden en foto’s voor efficiënte probleemoplossing.
 • 24/7 spoedservice en vele jaren ervaring in rioleringsproblemen.
 • Garantie op onze werkzaamheden voor uw gemoedsrust.

Voordelen van Rioolinspectie met Camera’s

Een rioolinspectie met camera’s biedt vele voordelen bij het detecteren van problemen in uw riolering. Door een camera door de riolering te voeren, kunnen experts lekkages, scheuren en boomwortels in kaart brengen. Deze techniek is zowel geschikt voor particuliere als zakelijke opdrachten. Het gebruik van camera’s voorkomt dat er muren, vloeren, leidingen of rioleringen opengebroken moeten worden, waardoor u als klant geen hinder ondervindt van de werkzaamheden. Na de inspectie ontvangt u een digitaal rapport met uitgebreide videobeelden en foto’s, waarmee naar een passende oplossing kan worden gezocht.

Efficiënte detectie van lekkages, scheuren en boomwortels

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van een rioolinspectiecamera is de efficiënte detectie van lekkages, scheuren en boomwortels. Door de camera door de riolering te voeren, kunnen experts de exacte locatie en omvang van deze problemen vaststellen. Dit stelt hen in staat om snel en gericht naar een oplossing te zoeken, waardoor verdere schade aan uw riolering wordt voorkomen.

Geschikt voor zowel particuliere als zakelijke opdrachten

Ongeacht of u een particuliere of zakelijke klant bent, een rioolinspectie met camera’s is geschikt voor iedereen. Of het nu gaat om een woning, kantoorpand of industrieel terrein, de camera kan in elk type riolering worden ingezet. Dit maakt het een veelzijdige en effectieve methode om problemen op te sporen en op te lossen.

Geen overlast door het openbreken van muren, vloeren en leidingen

Met behulp van een rioolinspectiecamera hoeven er geen muren, vloeren, leidingen of rioleringen opengebroken te worden om problemen te detecteren. Dit betekent dat u als klant geen hinder ondervindt van de werkzaamheden en dat er geen extra kosten en overlast zijn door het herstellen van de infrastructuur. Het gebruik van camera’s maakt het inspectieproces snel, efficiënt en minimaal invasief.

Uitgebreid digitaal rapport met videobeelden en foto’s

Na de rioolinspectie ontvangt u een uitgebreid digitaal rapport met videobeelden en foto’s van de inspectie. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de staat van uw riolering en de gedetecteerde problemen. Dit rapport is een waardevol hulpmiddel bij het zoeken naar een passende oplossing en kan ook dienen als bewijsmateriaal bij verzekeringsclaims of vastgoedtransacties.

“Een rioolinspectie met camera’s biedt een non-invasieve en effectieve methode om problemen in de riolering op te sporen. Het voorkomt onnodige overlast en kosten door het openbreken van muren en leidingen. Bovendien zorgt het ontvangen van een gedetailleerd digitaal rapport ervoor dat er efficiënt naar een passende oplossing kan worden gezocht.” – RioolontstoppenProf.

Rioolinspectie met Rookdetectie voor Stankoverlast

Naast camera’s wordt ook rookdetectie gebruikt bij een rioolinspectie. Rookdetectie is een effectieve methode om lekkages en oorzaken van stankoverlast in de riolering aan het licht te brengen. Deze techniek heeft als groot voordeel dat er geen muren, vloeren, leidingen of rioleringen hoeven te worden opengebroken. Experts blazen rook in de riolering en kunnen zo breuken en andere problemen vaststellen. Hierdoor kan er snel naar een oplossing worden gezocht zonder dat u als klant last heeft van de werkzaamheden.

rookdetectie

Voordelen van Rookdetectie bij Rioolinspectie

 • Brengt lekkages en stankoverlast in de riolering aan het licht
 • Geen sloopwerkzaamheden aan muren, vloeren, leidingen en rioleringen nodig
 • Snel en efficiënt opsporen van breuken en andere problemen
 • Minimaliseert overlast voor de klant tijdens de werkzaamheden
 • Snelle en betrouwbare oplossing voor rioleringsproblemen

Professionele Service en Kwaliteit bij RioolontstoppenProf.

RioolontstoppenProf. is uw betrouwbare partner voor professionele rioolinspecties en andere rioleringsproblemen. Met onze vele jaren ervaring en vestigingen door heel Nederland zijn wij marktleider op het gebied van rioleringsproblemen. Of u nu een particuliere of zakelijke opdracht heeft, bij ons bent u aan het juiste adres.

Wij begrijpen dat rioolproblemen zich op elk moment kunnen voordoen, daarom zijn wij altijd bereikbaar voor onze klanten. Ook midden in de nacht of in het weekend staan wij voor u klaar om uw rioolproblemen op te lossen. U kunt op ons rekenen, 24/7.

Bij RioolontstoppenProf. streven wij naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Onze rioolinspecties worden uitgevoerd door ervaren experts die gebruik maken van geavanceerde technieken en materialen. Zo kunnen wij de staat van uw riolering nauwkeurig analyseren en de juiste oplossingen bieden.

Wij voeren zowel particuliere als zakelijke opdrachten uit en garanderen altijd een uitstekende service. Onze klanten kunnen vertrouwen op onze expertise en vakmanschap. Wij doen er alles aan om u tevreden te stellen en uw rioolproblemen snel en efficiënt op te lossen.

Om onze klanten extra zekerheid te bieden, bieden wij 3 maanden garantie op al onze werkzaamheden. U kunt dus vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van onze oplossingen. Bij RioolontstoppenProf. streven we naar een lange-termijn relatie met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en tevredenheid.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf de professionele service en kwaliteit van RioolontstoppenProf. Wij staan voor u klaar om uw rioolproblemen op te lossen en u gemoedsrust te bieden.

Kosten en Tarieven voor Rioolinspectie

Heeft u vragen over de kosten van een rioolinspectie of wilt u direct een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Let op: de vermelde tarieven zijn onderhevig aan mogelijke wijzigingen en kunnen variëren op basis van de specifieke situatie. Voor een nauwkeurige prijsopgave kunt u het beste contact met ons opnemen.

Preventief Onderhoud en Do’s en Dont’s

Het is belangrijk om preventief onderhoud te plegen aan uw riolering om problemen te voorkomen. Door regelmatig onderhoud uit te voeren, kunt u ervoor zorgen dat uw riolering optimaal blijft functioneren en langdurige schade wordt voorkomen. Hier zijn enkele tips en advies van RioolontstoppenProf. om uw riolering goed te onderhouden:

Do’s:

 • Reinig regelmatig uw afvoeren en spoel ze door met heet water om opgehoopt vuil en vet te verwijderen.
 • Gebruik biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen om verstoppingen te voorkomen en het milieu te sparen.
 • Houd de omgeving van de riolering vrij van bladeren, takken en ander afval dat verstoppingen kan veroorzaken.
 • Meld eventuele lekkages of andere problemen direct aan een professioneel rioolbedrijf voor snelle reparatie.

Dont’s:

 • Gooi geen vet, olie, hygiënische doekjes of andere niet-afbreekbare stoffen in de riolering.
 • Gebruik geen ontstoppingsmiddelen, dit kan de riolering beschadigen en het probleem verergeren.
 • Leg geen zware voorwerpen of voertuigen op de riolering, dit kan leiden tot breuken en verstoppingen.
 • Laat geen schadelijke chemicaliën zoals verf of oplosmiddelen via de riolering weglopen.

Door deze do’s and dont’s in acht te nemen, kunt u ervoor zorgen dat uw riolering goed blijft functioneren en problemen worden voorkomen. Voor meer advies en tips omtrent het onderhouden van uw riolering kunt u altijd terecht bij RioolontstoppenProf.

preventief onderhoud

Wat is een Rioolinspectie en Hoe Werkt Het?

Een rioolinspectie is een onderzoek en analyse van de riolering als geheel. Tijdens een rioolinspectie worden verschillende mankementen zoals scheuren, breuken en verstoppingen onderzocht en geanalyseerd. Hierdoor kan een specialist een goed beeld krijgen van de staat van de riolering en eventuele problemen identificeren.

Tijdens de inspectie wordt er ook gekeken naar externe factoren die het rioolprobleem kunnen beïnvloeden, zoals wortelgroei of andere buitenafstandigheden. Door deze factoren in kaart te brengen, kan er een gerichte oplossing worden geboden.

Een rioolinspectie wordt altijd uitgevoerd door een gespecialiseerd bedrijf met ervaring in het analyseren van rioleringssystemen. Deze experts hebben de kennis en vaardigheden om eventuele mankementen en problemen nauwkeurig te onderzoeken en te beoordelen.

Na de inspectie ontvangt u een gedetailleerd rapport met de bevindingen en eventuele aanbevelingen. Op basis hiervan kan er een passende oplossing worden geboden voor het rioolprobleem. Of het nu gaat om het repareren van scheuren, het vervangen van beschadigde buizen of het ontstoppen van verstoppingen, de experts weten precies wat er moet gebeuren.

Een rioolinspectie is dus een belangrijke stap om potentiële problemen met uw riolering te identificeren en aan te pakken. Door preventief te handelen en regelmatig een inspectie uit te laten voeren, kunt u grotere rioolproblemen in de toekomst voorkomen en genieten van een goed functionerend rioleringssysteem.

RioolinspectieVoordelen
Onderzoekt en analyseert de riolering– Identificeert mankementen zoals scheuren, breuken en verstoppingen
– Brengt externe factoren in kaart die het probleem kunnen beïnvloeden
– Biedt een gedetailleerd rapport en aanbevelingen
– Preventief handelen om grotere problemen te voorkomen
Uitgevoerd door gespecialiseerd bedrijf– Ervaring en expertise in het analyseren van rioleringssystemen
– Nauwkeurige identificatie en beoordeling van problemen
– Passende oplossingen op basis van de bevindingen

Verschillende Soorten Rioolinspecties

Er zijn verschillende methodes beschikbaar voor het inspecteren van het riool. Hieronder bespreken we enkele veelgebruikte inspectiemethodes en de voordelen die ze bieden.

Rioolinspectie met camera

Een populaire methode is de rioolinspectie met een rioolinspectiecamera. Bij deze methode wordt er een camera in de rioolleiding geplaatst, waardoor de binnenkant van de leiding op een beeldscherm zichtbaar wordt. Dit biedt een gedetailleerd beeld van de staat van het riool en maakt het gemakkelijk om mogelijke problemen zoals verstoppingen, scheuren of breuken te identificeren. Het grote voordeel van deze inspectiemethode is dat er geen sloopwerkzaamheden nodig zijn en dat de inspecteur een nauwkeurige diagnose kan stellen zonder de riolering te beschadigen.

Rioolinspectie met rook

Een andere veelgebruikte methode is de rioolinspectie met rook. Bij deze methode wordt er rook in het riool geblazen, waardoor eventuele lekkages en breuken in de rioolleidingen zichtbaar worden. De rook zal op de plaatsen waar sprake is van een lekkage of breuk naar buiten komen, waardoor deze snel geïdentificeerd kunnen worden. Het voordeel van deze inspectiemethode is dat het snel en nauwkeurig mogelijke problemen in het riool kan opsporen, en dat er geen sloopwerkzaamheden nodig zijn.

Inspectie met behulp van een rioolinspectieput

Bij moeilijk bereikbare rioolleidingen kan een rioolinspectieput gebruikt worden om de binnenkant van de riolering eenvoudig te bereiken. Door de put te openen kan de inspecteur gemakkelijk het riool betreden en de staat van de leidingen controleren. Dit is met name handig bij grotere rioolstelsels waarin inspectie via andere methodes moeilijk is. Het voordeel van deze inspectiemethode is dat het een eenvoudige en efficiënte manier is om het riool te inspecteren, zelfs op lastig bereikbare locaties.

Inspectie met behulp van een robot

Er zijn ook vernieuwde inspectiemethodes waarbij robots worden gebruikt voor het inspecteren van het riool. Deze robots zijn uitgerust met camera’s en sensoren waarmee ze de binnenkant van de leidingen kunnen scannen en mogelijke problemen kunnen detecteren. Ze kunnen zelfs langs bochten en obstakels navigeren om een volledig beeld van de riolering te krijgen. Het voordeel van deze inspectiemethode is dat het zeer nauwkeurig is en dat het de inspecteur in staat stelt om op afstand te werken zonder de rioolleidingen te betreden.

InspectiemethodeVoordelen
Rioolinspectie met camera– Gedetailleerd beeld van de binnenkant van de leidingen
– Identificatie van verstoppingen, scheuren en breuken
– Geen sloopwerkzaamheden nodig
Rioolinspectie met rook– Snel identificeren van lekkages en breuken
– Geen sloopwerkzaamheden nodig
Inspectie met behulp van een rioolinspectieput– Eenvoudige toegang tot moeilijk bereikbare rioolleidingen
– Efficiënte inspectie van grotere rioolstelsels
Inspectie met behulp van een robot– Zeer nauwkeurige inspectie
– Navigatie langs bochten en obstakels
– Geen fysieke toegang tot de riolering nodig

Het Belang van Preventieve Rioolinspectie

Een preventieve rioolinspectie is van groot belang om mankementen en rioleringsproblemen tijdig op te sporen. Door regelmatig uw riolering te laten controleren, kunt u het risico op grote problemen aanzienlijk verminderen.

Een inspectie geeft u tijdig inzicht in eventuele mankementen, waardoor u meteen kunt ingrijpen. Hierdoor blijft uw riolering optimaal functioneren en voorkomt u grotere problemen in de toekomst.

Preventieve rioolinspectie zorgt voor gemoedsrust, omdat u weet dat uw riolering in goede staat verkeert. Door proactief te zijn en problemen vroegtijdig aan te pakken, voorkomt u dat kleine mankementen uitgroeien tot grotere en kostbaardere reparaties.

Risico’s zoals verstoppingen, lekkages en ander rioleringsproblemen kunnen worden opgespoord voordat ze uit de hand lopen. Door tijdig actie te ondernemen, kunt u veel tijd, geld en stress besparen.

Inspectiepreventie voor een optimale werking van uw riolleiding

Inspectiepreventie is een effectieve methode om problemen met uw riolleiding te voorkomen. Door regelmatig een preventieve rioolinspectie uit te laten voeren, kunt u ervoor zorgen dat uw riolleiding optimaal functioneert.

 • Voorkom verstoppingen: Een preventieve inspectie identificeert en verwijdert potentiële verstoppingsbronnen, zoals ophoping van vet, vuil of andere vaste materialen.
 • Minimaliseer lekkages: Door scheurtjes, breuken of andere schade aan de riolleiding tijdig op te sporen en te repareren, voorkomt u lekkages die aanzienlijke schade aan uw woning of bedrijfspand kunnen veroorzaken.
 • Verleng de levensduur van uw riolleiding: Door preventief onderhoud uit te voeren, zoals het verwijderen van boomwortels of corrosie, verlengt u de levensduur van uw riolleiding en bespaart u op dure vervangingen.

Kortom, het belang van preventieve rioolinspectie kan niet genoeg benadrukt worden. Door regelmatig uw riolering te laten inspecteren, kunt u proactief problemen aanpakken en de optimale werking van uw riolleiding waarborgen.

Frequentie van Rioolinspectie

De frequentie van rioolinspectie is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de ouderdom van de riolering en de constructie ervan. Over het algemeen wordt aangeraden om als particulier jaarlijks een inspectie uit te laten voeren. In sommige gevallen, zoals bij horecagelegenheden, kan het nodig zijn om vaker inspecties te laten uitvoeren. Ook als uw riolering door een tuin loopt en blootgesteld is aan wortelgroei, is het verstandig om regelmatig een inspectie te laten doen om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen.

Preventie is de sleutel tot een goed functionerende riolering. Door regelmatig een rioolinspectie te laten uitvoeren, kunt u potentiële verstoppingen, lekkages en andere problemen voorkomen. Met een frequente inspectie kunnen problemen vroegtijdig worden opgespoord en kunnen er tijdig maatregelen worden genomen om deze te verhelpen. Op die manier kunt u grote schade en ongemak voorkomen.

Voorbeeldscenario’s voor frequente rioolinspectie

 • Particuliere woningen: Jaarlijkse inspectie wordt aanbevolen om verstoppingen en lekkages tijdig op te sporen.
 • Horecagelegenheden: Vanwege de intensieve belasting van het rioolsysteem door keukenafval en vetten is een halfjaarlijkse inspectie raadzaam.
 • Riolering met wortelgroei: Als u een tuin heeft waarin bomen of struiken groeien met potentieel schadelijke wortels voor de riolering, is het verstandig om elke twee jaar een inspectie uit te voeren.

Een regelmatige rioolinspectie helpt u om mogelijke problemen op te sporen voordat ze uitgroeien tot grote verstoppingen, lekkages of andere rioleringsproblemen. Door preventief te handelen, minimaliseert u het risico op onverwachte en kostbare reparaties.

Veelgestelde Vragen over Rioolinspectie

Wanneer is een rioolinspectie noodzakelijk? Hoe lang duurt een inspectie? Hoe wordt een inspectie uitgevoerd? Kan een inspectie op iedere locatie worden uitgevoerd? Worden de kosten vergoed door de verzekering? Is het mogelijk om zelf een inspectie uit te voeren? Deze veelgestelde vragen komen vaak naar voren als het gaat om rioolinspectie.

Een rioolinspectie is noodzakelijk wanneer er onduidelijkheid is over de oorzaak van een rioleringsprobleem. Een professioneel bedrijf voert de inspectie uit volgens een vaste werkwijze. Hierbij wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technieken en expertise. Een inspectie kan op iedere locatie worden uitgevoerd, zowel bij particuliere woningen als bij bedrijven.

De kosten van een rioolinspectie worden doorgaans niet vergoed door de verzekering, tenzij er sprake is van een specifieke polisdekking. Het is belangrijk om contact op te nemen met uw verzekeraar om te informeren naar de mogelijkheden. Het zelf uitvoeren van een inspectie wordt afgeraden, omdat het vereist is om over gespecialiseerde apparatuur en kennis te beschikken.

Dus, als u te maken heeft met een rioleringsprobleem en vragen heeft over een rioolinspectie, neem dan contact met ons op. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de juiste oplossingen.

FAQ

Wanneer is een rioolinspectie noodzakelijk?

Een rioolinspectie is noodzakelijk als er onduidelijkheid is over de oorzaak van een rioleringsprobleem.

Hoe lang duurt een rioolinspectie?

De duur van een rioolinspectie kan variëren, afhankelijk van de complexiteit van het probleem. Een inspectie kan doorgaans enkele uren in beslag nemen.

Wat is de werkwijze bij een rioolinspectie?

Bij een rioolinspectie wordt gebruik gemaakt van camera’s en rookdetectie om de staat van de riolering te controleren. Experts voeren deze inspectie professioneel uit.

Kan een rioolinspectie op iedere locatie worden uitgevoerd?

Ja, een rioolinspectie kan op iedere locatie worden uitgevoerd, zowel bij particuliere woningen als zakelijke gebouwen.

Worden de kosten van een rioolinspectie vergoed door de verzekering?

De vergoeding van de kosten van een rioolinspectie verschilt per verzekeraar. Het is raadzaam om contact op te nemen met uw verzekeraar om hierover duidelijkheid te krijgen.

Is het mogelijk om zelf een rioolinspectie uit te voeren?

Het uitvoeren van een rioolinspectie vereist speciale apparatuur en expertise. Het is daarom aan te raden om een professioneel bedrijf in te schakelen voor een nauwkeurige inspectie.

Geen spoed en benieuwd naar de kosten?

lekdetectie

Lekdetectie

Heeft u last van lekkage? Onze lekdetectie experts vinden snel de oorzaak zonder onnodige schade. Efficiënt en nauwkeurig.

Deelrenovatie

Deelrenovatie

Ontdek hoe deelrenovatie uw rioleringsproblemen kan oplossen, zonder de hinder en overlast van traditionele renovatiemethoden. Als RioolontstoppenProf zijn wij gespecialiseerd in deelrenovatie en bieden wij efficiënte oplossingen voor uw rioleringsproblemen. Lees...

Gasdetectie

Gasdetectie

Welkom bij RioolontstoppenProf, uw specialistische partner voor gasdetectie en rioolontstoppingen. Wij zijn toegewijd aan het waarborgen van uw veiligheid en het beschermen van uw waardevolle eigendommen. Met onze jarenlange ervaring en een team van ervaren...

Rookdetectie

Rookdetectie

Welkom bij RioolontstoppenProf, het bedrijf dat bekend staat om professionele rookinspectie om stankoverlast en rioolproblemen aan te pakken. Onze spoedservice is 24/7 beschikbaar in heel Nederland. In dit artikel zullen we uitleggen wat rookdetectie is en hoe het...

stankdetectie

Stankdetectie

Welkom bij RioolontstoppenProf, dé expert in stankdetectie en stankverwijdering in heel Nederland. Heeft u last van vervelende stankproblemen in uw huis? Wij bieden geavanceerde stankinspectie en stankverwijderingsservices om snel en effectief de oorzaak van de...

Vaatwasser ontstoppen

Vaatwasser ontstoppen

Heb je problemen met een verstopte vaatwasser en wil je weten hoe je deze effectief kunt ontstoppen? Dan is dit artikel precies wat je zoekt! Wij delen handige tips en tricks om verstoppingen te verhelpen, zodat je vaatwasser weer schoon en goed functionerend is....

Wasmachine ontstoppen

Wasmachine ontstoppen

Heeft u ooit te maken gehad met een verstopte wasmachine? Dan weet u hoe vervelend dit kan zijn. Gelukkig staan wij van RioolontstoppenProf voor u klaar om het probleem op te lossen. Wij bieden onze diensten aan in heel Nederland en hebben 24/7 een spoedservice...

Wasbak ontstoppen

Wasbak ontstoppen

Heeft u last van een verstopte wasbak? Wij begrijpen hoe vervelend dit kan zijn. Een verstopte wasbak kan voor veel ongemak zorgen en zelfs leiden tot waterschade in uw woning. Gelukkig zijn er effectieve manieren om verstoppingen in uw gootsteen te verhelpen. Als...

Droger ontstoppen

Droger ontstoppen

Bij het gebruik van een wasdroger kan het voorkomen dat deze verstopt raakt. Dit kan verschillende oorzaken hebben, van een vies filter tot een verstopte luchtafvoerslang of condenswaterafvoer. Het is belangrijk om snel te handelen om schade aan je droger te...

Doucheputje ontstoppen

Doucheputje ontstoppen

Heb jij last van een verstopt doucheputje? Dit is een veelvoorkomend probleem dat met de juiste aanpak gemakkelijk kan worden verholpen. In dit artikel delen wij onze handige tips en adviezen om het doucheputje snel en gemakkelijk te ontstoppen, zodat je weer kunt...

20-icon

Jaar ervaring als ontstopper

Het vertrouwde adres van vele klanten.

De expertise van ontstoppingsdiensten

Effectieve oplossing bij al uw afvoer- en rioolproblemen. 

 

24/7 bereikbaar

Bij spoed kunt t u ons dag en nacht bereiken. Wij werken 365 dagen per jaar!

Z

Direct opgelost

Wij komen snel langs en lossen het probleem direct op. Een klus is in één keer geklaard bij ons!

Best beoordeeld

Onze klanten waarderen ons werk en beoordelen ons als uitstekend! 

Call Now Button